• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
arkadaşlar sınırsız hediye olayı artık yok kaldırılmış fv olayı kolay birşey olsa zaten ben yapardım gruba girip kendiniz okumanız lazım zor ama imkansız değil yasakkelime

satrapi üzümler yine yanmasın olmuş buarada dediğm farmville turkey grubu ,,,,

yabadabaduu keşke o metni buraya kopyalasaydın da okusaydık nasıl bi hileymiş :1ninca:

arkadaşlar birşey soracam. hasat ederken +1 mastery diyor. ne olduğu hakkında bir fikri olan varsa söyleyebilir mi

kızlar benim arkadaşlarım yok görünüyo sanki silinmiş gibi ama eşiminkini açtığımda ismim görünüyo arkadaş olarak
nası yani ekleyemiyorumda kimseyi ama ben onlarda arkadaş görünüyorum onlar görünmüyo bende neden acaba bilen varmı

selam arkadaşlar..3 tane komşu arıyorum...tarlamı büyütmek için ...yardımcı olursanız sevinirim..

ay bugun bi actım butun hayvanlar butun agaclar çiçeklerim herbişeyim olmus opuyorumnanaktan
kızlar szde sorim ya şimdi ben mor hastası oldugum için mor yeşil bir ev var barınak yani fv parayla ondanmı alsam yoksa tarlayımı buyutsem o ev sadece fv ile alınıo oda seviye atladıkca artıo biliosunuz ama arsa hem fv ile hem para ile büyüyo ama paramıda villa için biriktiriom barınak alimmi tarlamı büyütiiim

you know bence fv parasını harcama çok zor toplanıyo, benim fikrim tabi
ben ilk başlarda bilmeden harcadım şimdi çok pişmanım :gitme:

bu arada filis aplam bilgi verdim sana Şeniz

iklim neden gözükmüyor acaba bilmiyorum belki bilen varsa söyler
ama ben mesajını okuyunca aklıma direk şey geldi
çiftliği açtığında komşuların altta sırasıyla görünüyor ya
orada listenin başında <---- sola bi ok sonunda ----> sağa doğru bi ok olması lazım
belki sayfa kaymıştır oradan bi bak istersen

ya bende harcamıyım diorum ama içimde kalacak o barınak onun için biriktiriodum şimdi düşünüyorum ya

iklim neden gözükmüyor acaba bilmiyorum belki bilen varsa söyler
ama ben mesajını okuyunca aklıma direk şey geldi
çiftliği açtığında komşuların altta sırasıyla görünüyor ya
orada listenin başında <---- sola bi ok sonunda ----> sağa doğru bi ok olması lazım
belki sayfa kaymıştır oradan bi bak istersen

:roflol::roflol: tok cnm ondan değil tamma geldi şükür :)

Son düzenleme:
Back
X