- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
- Konu Sahibi EU3
- #2.441
aynenkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenkaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar..3 tane komşu arıyorum...tarlamı büyütmek için ...yardımcı olursanız sevinirim..
seni ekleyebilirim. özelden face deki adını soyadını yaz. benim de 4 komşuya ihtiyacım var:dance:
seni ekleyebilirim. özelden face deki adını soyadını yaz. benim de 4 komşuya ihtiyacım var:dance:
ÇOK MUTSUZUM ÇOOOOKKK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya arkadaslar ne olur yardım edin bana konuyu yeni gördüm ama o kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım bu yüzden sorum tekrar olursa çok özür dilerim
ben farmville fun gifts i sormak istiyorum bir sürü hediye geldi bana kaplumbağa renkli inekler eşşek falan.uygulamada kabul ettim ama çiftliğime koyamıyorum listemden koyan bir arkadasıma sordum benim hediye kutumda görünüyor dedi ama bende görünmüyor nedir bunun çaresi yaa...lütfen yardımmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
birde sanırım ekleyen arkadaşlar var komşuluğunuza talibim :)) opuyorumnanaktan
birde arkadaslar farmville türkiye grubuna nerden üye olunuyor?
fazla oldum ama son bir soru bazı kişilerin bahçelerinde üzüm-ayçiçek-soğan resimli tabelalar var onları nerden alıyorlar?
çiftçiler Keyifler nasıl Karlı ev sevdasına villamı sattım yinede 800.000coinsim olmadı Ayyy :))))))))
özel mesaj kutunuz kapalı.siz bana yollayın isterseniz isminizi