Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zepp bende spa var ama nasil kullanacagimi anlayamadim lutfen bi yardimci olur musun? yada burdaki arkadaslardan bilen varsa bana anlatabilrmisiz?
Farmville Yayinlanmamis Haunted House; Farmvillede cok yakinda yayina girecek olan Haunted House icin yine malzeme toplamamiz gerekecek, simdiden fazladan almis oldugunuz tahta ve tuglalari biriktirmenizde fayda var.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaslar farmville bu hafta bir bildiri yayinladi
ceviriyorum asagi yukari soyle ;
''Kreş Barns Nisan 2010'da tekrar serbest bırakıldı. O zamandan beri, çiftlik başına bir kreş Barn sahip olanlar sınıra rağmen, çiftçiler bir kreş Barn daha almıslardır bir aksaklık olmuştur. . Farmville şimdi kim bu aksaklık yararlandı olanlardan ekstra nursery Barn (ler) kaldırıyor. . Sadece onlar o çiftçiler tarafından satın alınmış olabilir yapı malzemelerinin kaybını telafi etmek için, 100 FV Nakit bu çiftçilerin kredi olacak, nursery Barn (lar) kaldırılacak.''
![]()
![]()
kaldırılan nursery Barn daki Hayvanlar Hediye Kutuna gelecek . 100 FV cash etkilenen oyuncular için verilecek..
2'den fazla sahip kullanıcılar için Kreş Barns için 100 fvcash çiftlik nakit verecek. (daha cok Olan oyuncular 3 veya daha fazla ise,sadece 1 tane alacaksınız - 100 çiftlik nakit ve tek bina hayvanların değerinde restorasyon.
. Farmville birden fazla nursery Barn sahipleri riskli olduğunu kullanıcıları uyarmak için yaptı.
keşke zamanında 2-3 tane yapsaydım.şimdi 100 fv olurdu![]()
o yavru buyumus oluyor
benimde 1 tane renkli tavugum var ama şimdilik yumurta vermedi