• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

progress.png

hindi kümsei yapacaklarına koyun keçi kümesi yapsalarya bnim hiç hindim yok ki ama :a015:

yılbaşında gelir sanırım gecen senec öylemi olmştu eski itemler geri gelmeye başladı zaten

Fv lerim gitti şimdi, sinir oldum, 55 ti bir baktım 42 ye düşmüş, sonra oyunu refresh etti, şimdi 12 ye düşmüş yuhhh diyorum, barn genişletmem falan yoktu anlamadım niye böyle oldu offfffff

bnmde 50 küsürdü 40 lara düşmüştü farmöda hem verio hem sebepsiz alıyo

Boşa zaman kaybı bu ve benzeri oyunlar, oynamayın...

grimsi bu oyunu zaten BOŞ zamanı olanlar oynuyo..level 63 deyim zevk için oynuyorum.

benim fv lerim duruyor 200 e yakın fv m var kızlar burda hep fv ler gidiyor dendi ama benim hiç fv m gitmedi yanlıslıkla bşiler yapıyor olmyasınız

Yok you know hani oyun hata veriyorda refresh yapıyorsun ya öyle oldu benim, sonra bi baktım fv lerim uçmuş oyun açıktı hiç bir şey de yapmıyordum çok yavaştı zaten, sende dikkat et, ya fv lerimi para ile almış olsaydım, senin nasıl 200 FV var bir sırrı var mı bu işin?

zepp duy sesimi ... yeni gelen animal feed trough ne ise yariyor anlamadim.lutfen bilgilendirir misin?

farmville-animal-feed-trough.jpg

farmville-animaltrough-gift.jpg

farmville-feed-trough.jpg

animal trough u gift kutusundan alıp tarlaya yerlestirdikden sonra;

farmville-feed-trough-inside.jpg

20 tane animal feed toplayarak depo full oluyor current feeds i tamamlıyoruz.animal feedi gift bölümünden yada arkadaslarımızın yayınlarından kolayca bulabiliriz.marketde 1 fv karsılıgında satılıyor

trough-stages.png

depo doldukdan sonra 24 saat içinde animal feed trough hasata hazır hale geliyor tıklıyoruz

poncho-llama.png

tıkladıgımızda kazandıgımız hayvan bu sekilde ekrana geliyor.kazandıgımız hayvan gift kutusuna geliyor shareye basıp yayınlarsak ilk tıklayan 3 arkadasımız alabilir

feed-trough-missed.png

sansımız olmayıpda hayvanı kaçarsa bu ekran geliyor tekrar 20 tane toplayıp yeniden deniyoruz aynı işlemleri.

anml.bmp

diğer hayvanları almak için yeniden 20 ser tane animal trough toplayıp 24 saat içinde hasata hazır hale gelmesini bekleyip kazanıyoruz.sıra sıra resimdeki hayvanları bedavaya alabiliyoruz​

hahaaa.....farmville fv li ürünlerde indirime gitmiş.çok güldüm ya:)))))

Back