Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )
Arkadaslar oyunu oynamiyorum uzun zamandir o sebeple burayi da ihmal ettim merak edenler bilmeyenler vardir bu yeni gelen Meyve bahcesiyle ilgili bilgilerimi paylasacagim ;
Meyve bahcesine meyve agaci ekip sulayip büyütebiliyoruz ama bütün bunlardan önce meyve bahcesini kurmamiz gerekiyor.
Kurma isleminde herzaman oldugu gibi 10 adet tugla, civi ve tahta biriktirmemiz gerekiyor.
1)orchard bahceyi tamamlama (tahta ,çivi tugla)
2)ağac bahcesine 20 tane ağaç koyuyoruz. Ağaclar olgunlastıkdan sonra (%100 olunca) kücük bir fidan geliyor Not : Bahcenin boyutu suanda kücük ancak farmville forum da yazilan bir habere göre ileriki gunlerde bahcenin boyutu dahada büyük olacak.
3)kücük fidanı sulama kovasıyla suluyoruz.büyüdügü zaman sürpriz bir hediye ağac kazandıracak Not :Agaclarin büyümesi icin Simdilik su (wateringca) nihtiyacini ise komsularinizdan gelen hediyeler ile karsilayabilirsiniz.
4)ağacları hasatladıgımızda , her bir ağac 3 yıldız oldugunda mystery tabelalarını kazanacagız
Önümüzdeki hafta oyuna dahil olacak Hindi kümesi icinde simdiden 3, 4 cesit hindi cesidi oldu. Yilbasina kadar hindi cesitlerinin daha cok cogalmasi bekleniyor.
hile üstüne hile yapan var yaa. son level 100.. bakıyorum mıllet 570 level da fılan. yeni bir boot var yukluyosun bi günden 300-500 level atlatıyo ama hıc bana gore degıl zevkli zevli oynuyorum.
Merhaba uygulama ayarlarindan farmville yi engelleyin bundan once tarlanizdaki herseyi satin savurun bombos olsun ; ) islem tamamdir ama bu dedigim islemle sadece tarlanizi kapatirsiniz 0 level inmeniz mumkun degil
hile üstüne hile yapan var yaa. son level 100.. bakıyorum mıllet 570 level da fılan. yeni bir boot var yukluyosun bi günden 300-500 level atlatıyo ama hıc bana gore degıl zevkli zevli oynuyorum.
zevk hilesiz olur hicbir sekilde boot programi paylasmayalim lutfen yasaktir bu sekilde hile ile elde edilen level lardan dolayi cogu kisinin tarlasi kapatildi bilginiz olsun ( tum oynayan arkadaslara uyarin )
zevk hilesiz olur hicbir sekilde boot programi paylasmayalim lutfen yasaktir bu sekilde hile ile elde edilen level lardan dolayi cogu kisinin tarlasi kapatildi bilginiz olsun ( tum oynayan arkadaslara uyarin )
ne öyle ünlem isareti falan? nerden bileyim ben sizin böyle bi yasak koydugunuzu ve buna bagiracaginizi? müneccim falan miyim, yada basligin her sayfasini tek tek okuyup Zepp Hanim bu baslik icinde neler istemiyor diye mi bakmami bekliyorsunuz?
Biraz Saygi lütfen. Uyarinizi yapicaksanizda saygi cercevesi icinde yapin. Forum kurallarindan böyle birsey yoksa, beni bu yüzden ikaz etmeyede hakkiniz yok.
Ayrica herkese tek tek yazip Komsu Talebinde bulunmami bekleyemezsiniz. Hatirliyorum eskiden bu baslik icinde Komsulugunda konusuldugunu, nerden bileyim kendinizce yeni bi kural ürettiginizi.
ne öyle ünlem isareti falan? nerden bileyim ben sizin böyle bi yasak koydugunuzu ve buna bagiracaginizi? müneccim falan miyim, yada basligin her sayfasini tek tek okuyup Zepp Hanim bu baslik icinde neler istemiyor diye mi bakmami bekliyorsunuz?
Biraz Saygi lütfen. Uyarinizi yapicaksanizda saygi cercevesi icinde yapin. Forum kurallarindan böyle birsey yoksa, beni bu yüzden ikaz etmeyede hakkiniz yok.
Ayrica herkese tek tek yazip Komsu Talebinde bulunmami bekleyemezsiniz. Hatirliyorum eskiden bu baslik icinde Komsulugunda konusuldugunu, nerden bileyim kendinizce yeni bi kural ürettiginizi.
: ) bu konu basliginda hicbir zaman komsu isteginde bulunulmadi boyle bi kurali konu sahibi olarak ben koydum (cunku komsu isteginde bulunulan bir topik var zaten bu bolumde konu basliginda da belirtildi gibi yenilikler + ip uclari ekleniyor )ve komsu isteginde bulunan tum arkadaslari tek tek uyariyorum ;size ozel birsey degil : ) yeni bir kural degil onceki sayfalari okumus olsaydiniz gorurdunuz; )
Farmville Winter Countdown kutusu: Oyuna girdiginizde sol tarafda görünen kutuya tiklandiginda özel bir menü aciliyor, icerisinde 12 itemlik kutu bulunan Winter Countdown kutularindaki hediyeleri tamamlamamiz gerekiyor.
ASK/SHERE yaparak bu itemleri komsumuzdan sorabiliyoruz, 12. günün sonunda tüm hediyeleri tamamladigimizda Special bonus olarak bir hediye kutusu aliyoruz.
Suanki sistemde yine bir hata söz konusu ASK/SHERE yaptigimizda yayinlamamiz icin gerekli kutu acilmiyor. Hata giderildiginde bu itemi yayinlayip komsularimizdan sormamiz gerekiyor.
Farmville Candy Cane Egg´den cikan hediyeler; Gecen hafta oyuna dahil olan Candy cane chicken bu haftadan itibaren yumurta vermeye basliyor ve yumurtadan cikan hediyeler:
Cornish Chicken Scotts Grey Chicken Rhode Red Island Chicken Rainbow Chicken Candy Cane Chicken Frozen Pond
Farmville Holiday Tree hediyeleri bugün aciliyor; yaklasik 2 haftadir biriktirdigimiz hediyeler karsiliginde aldigimiz hediye boxlari ve komsularimizin bize yolladigi hediye boxlarini bugün acabiliyoruz; Holiday Tree ye look inside yapip Presents bölümüne giriyoruz ve Open yazan dügmelere basip gelen hediye boxlarini aciyoruz.
ZYNGA tarafindan yollanan boxda tahmin edildigi gibi: Holiday cow cikiyor
Farmville Ocak 2011de gelecek yenilikler; bazi itemler onumuzdeki hafta yayinlanacak yilbasi icin hazirlanmis havai fisekler felan ama diger itemler ocak ayinda yayinlanacak
Farmville yayinlanmamis New Years Horse ve Foal; Önümüzdeki hafta yayinlanacak olan bu iki item ismindende belli oldugu gibi yeni yil icin tasarlanmis.