• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

facebook_Farmville_Freak_mystery_game_101005.jpg

•White Kangaroo
•Coyote Pup
•White Lion Cub
•Mini Stallion
•Roseate Spoonbill
•Javelina Pig

facebook_farmille_freak_fvnation_bobsmith007_mystery_game_prizes_101005.jpg

Halloween Candy Basket (yakında)

candybasket12.png

6aad6c13fdfab013c80d50fda576a427.png
5a1fee53108415ac2ea00d4f0e20db9a.png

Henuz hediyeleri belirli degil ama bu iki hayvan olacak diye duyum aldim ; )

41905037.jpg

ya benım yabancı arkadaslarım tamamladı bile bu evi ama bana daha gelmedı markettede yok :(

ya benım yabancı arkadaslarım tamamladı bile bu evi ama bana daha gelmedı markettede yok :(

fisfisfisyabanci arkadaslara evvel geldi canim
sanirim ulkeyle alakali
bende yurtdisinda oldugun icin bende de var tamamladim bile ; )
Market ev bolumunde 5 coinse satiliyor
gelmediyse yakinda gelecektir canim

haunted house ne işe yarıyor Zepp cim?az kaldı tamamlanacak benimki.

ahhh zepp girdim bloğuna.sağolsasın ya valla çok teşekkür ederim .fv aldım:))

Son düzenleme:
cevap veren yokmıu zeppim bilmiyorumkismile

arilarin ne ise yaradigini once anlatayim ;

ari kovanina toplam 200 ari konuyor ;

200 Ariyi tamamladiktan sonra Yeni bir cesit gübreleme (tozlasma) sisteminiz olacak. Ektiginiz cicekler arilar tarafindan gübrelendiginde Farmers Market deki tezgasinda otomatikmen acik hale gelecek. Bushels bulma sansiniz iki kati artacak, ne kadar cok kovanimiz olursa o kadar cok gübrelenme (Tozlanma) Sansimiz olacak.

Ağaçlar için mystery tabelalar geliyor :bbo:

signsx.png

Farmville de yenilik..cok yakında ağacları harvest yaparak mystery tabelalarını alabilecegizdelikafadulden

kolay gelsin : )​

Halloween Candy ve Hediye Kutusunun Dolmasi;

Bilindigi gibi Halloween Candy topladikca hediye kutumuz doluyor Halloween Candy basket halen yayinlanmadigi icin bunlari hediye kutusundan disariya cikartamiyoruz.

Halloween Candy ne ise yarar; Halloween Candylari haftaya gelecek olan Halloween Candy basketin icinde toplayabilecegiz bu sepetde 6 degisik item olacak örnek; 100 sekeri olan en iyi itemi alabilecek, daha önceki altin kazani, yumurta sepeti gibi bir uygulama.

Farmville official forumda yayinlanan habere göre;

hallewen-cendy.jpg

kisaca soyle diyor ; Özet; Yeni yapilan bir update ile Halloween Candy gift (hediye) kutunuzda item olarak sayilmayacak, haftaya ise Halloween Candy basket yayinlanacak.

deco_halloweenbasket_0_icon1.png

Farmville Halloween Pumpkin House ve Bat Tree; Farmville de cadilar bayrami icin hazirlanmis ve yayinlanmamis iki ürün tanitti.

bldg_halloweenpumpkinhouse2_icon.png
spooky_battree.png

kabal.jpg

Farmville Skeleton Horse ve Pumpkin Fountain; Cadilar bayrami icin hazirlanmis iki yeni item; Skeleton Horse ve Pumpkin Fountain cok yakinda yayina girecek.

horse_skeleton.png
pumpkinfountain.png

66913_474616449803_224337954803_6846437_1193193_n.jpg

Son düzenleme:
Halloween Candy ve Hediye Kutusunun Dolmasi;

Bilindigi gibi Halloween Candy topladikca hediye kutumuz doluyor Halloween Candy basket halen yayinlanmadigi icin bunlari hediye kutusundan disariya cikartamiyoruz.

Halloween Candy ne ise yarar; Halloween Candylari haftaya gelecek olan Halloween Candy basketin icinde toplayabilecegiz bu sepetde 6 degisik item olacak örnek; 100 sekeri olan en iyi itemi alabilecek, daha önceki altin kazani, yumurta sepeti gibi bir uygulama.

Farmville official forumda yayinlanan habere göre;

hallewen-cendy.jpg

kisaca soyle diyor ; Özet; Yeni yapilan bir update ile Halloween Candy gift (hediye) kutunuzda item olarak sayilmayacak, haftaya ise Halloween Candy basket yayinlanacak.

deco_halloweenbasket_0_icon1.png

ban anlamadım canım ya ben topluyorum sepetin içine dolacakları ama sepetim yok gelmedi başkasına geldimi acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ban anlamadım canım ya ben topluyorum sepetin içine dolacakları ama sepetim yok gelmedi başkasına geldimi acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

henuz kimseye gelmedi
gif kutunuzda dursun onumuzdeki gunlerde gelecegini soyluyor farmville kaydirigubbakcemile5

Back