• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

1 ey tsk ederim canim.. bi cikamadi kralice arim beklemeye devam:)

zepp bilgiler icin tskler.. zemuszemus

önceden bu topik dolar tasardi simdi sessizlik hakim..

Arkadaşlarınızın tarlalarındaki çiçekleri gübrelemeyide unutmayın
Ben o şekilde kavuşmuştum kraliçemebayanssulusmile

hala tik yok anakralice nerdesin cik ortayaaa :)
biraz daha gübreliyim bakalim...

market131.jpg

New Mystery Game
Cottontail Rabbit
Wild West Hotel
Red Tailed Hawk
Iron Wood Tree
Wild West Home
Stagecoach
Wagon Bench​

Farmville yeni neighbors (komsu) sistemi

Farmville cok yakinda gelecek yeni komsu sistemini tanitmaya basladi.

komsu1.jpg

Resimde yeni özellikler numaralandilirmistir.

1= Yeni komsuluk sisteminde komsularimizin ciftligindeki Agaclari hasat edebilecegiz, bunu yaparken biz ve komsumuz ayni xp yi ve coinsi alacak.

2= Kurumus ürünleri tekrar spreyli ile canlandirma zaten daha önceden vardi.

3= Komsu tarlalari hasat edebilecegiz. ( Hepsini olmasa da belirli bir kismini) xp ve coinsi ekili olan ürüne göre alacagiz.

4= Gübreleme sisteminde de degisiklik olacak ayni komsuyu günde 5 kare gübreleyebiliyorduk bu iki katina cikacak.

5= Komsumuzun hasat zamani gelmis hayvanlari hasat edebilecegiz. ( xp ve coins degeri hasat edilen hayvana göre degiscek)​

Farmville Yeni Wild West limitli itemleri

market16.jpg

market23.jpg

Blacksmith
Sheriff Station
Goldrush Stream
Sage Bush
Train Crossing
Curved Track
Straight Track
Water Well
Wanted Sign
Wild Turkey
School Duck
Dutch Barn
Modern Cottage
Pinto Beans
Rectangle Hay Bale​

Yeni komsuluk sistemi: 03/09/2010 tarihinde yani bugün oyuna dahil oldu. Peki yeni komsuluk sisteminin eskisinden farki nedir?

visit.png

Yeni Farmville komsuluk sistemini Frontierville oynayan arkadaslar daha yakindan taniyorlar. Komsu ziyaretleri sirasinda sol tarafda cikan Kürek, capa, Gübre Avatarina tiklarayarak komsumuzun tarlasini Capalayip bicebiliyoruz.

neighborvisit.png

Plow fallow crops ( Ekinleri Capalayip bicebiliyoruz)
Collect from animals ( Zamani gelmis Hayvanlari hasat ediyouz)
Harvest trees ( Zamani gelmis agaclari hasat ediyoruz)
Fertilize crops ( Gübreleme sistemi aynen kaliyor)
Unwither Crops ( Kurumalara karsi sprey kullanabiliyoruz)

Bütün bunlari yaparken Xp ve Coins de kazaniyoruz.​

arkadaslar bana yardım edin nolurr!!!! ben 25 levelim hediye olarak bana bakery geldi üzerinde ok işareti gösteriyo anlamadım giittti nasl bişiii bu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kizlar facebooka yeni uye oldugum icin hic bu oyunda hic komsum yok. haliyle komsularim olsun istiyorum. komsu olmak isteyenlere face adresimi verebilirim yada siz bana ozelden yazin

Markette extend landscape die bişey yazıyordu sanırım şuanda giremiyorum oyuna o yüzden hatırladığım kadarıyla yazıyorum bir incele marketi

Farmville 03/06/2010 tarihinde menude degisiklik yapti ..
Simdi bunun hakkinda bilgi verecegim arkadaslar ;
Oyunun ilk gününden buyana görmeye alistigimiz ve severek kullandigimiz silme araci kirmizi kürek menüden kaldirildi. Bunun yaninda menüye el ve ok seklinde bir isaret eklendi bu da; Dekorasyon yaparken artik ürünlere tiklayip Move yapmamiza gerek kalmadan sadece tiklama ile yer degistirmesini sagliyor.

facebook_farmville_freak_farmville_move_and_recycle_tools_notice.jpg

facebook_farmville_freak_multi_tool_move_recycle_tools.jpg
yenimenu2.jpg

Plow Tool Menüsü: Harvester (Bicer), Seeder ( Mibzer), Tractor ( Traktör)

Recycle; Kirmizi küregin yerine eklenen yeni silme araci.

facebook_farmville_freak_quick_delete_accept.jpg

Silme islemine basladiginizda karsiniza ilk olarak yukardaki popup gelecek, Buraya cok dikkat etmeliyiz;

Turn on Quick Delete; Burayi isaretlediginizde size tekrardan silinsin mi sorusu gelmeden tek tiklama ile herseyi siliyor. Bu durumun bir iyi birde kötü yani var.

iyi yani: Saman satarken her seferinde emin misiniz sorusu cikmadan tek tik ile samanlari satabilirsiniz.

kötü yani: Dikkat edin saman satarken yanliskla baska birseye tiklarsaniz bu ev, köpek, Havuz ne olursa tek tiklama ile silip gececektir.:bbo:

Dont Warn me abot: burayi tiklarsaniz her item satildiginda size emin misiniz sorusunu soracaktir.

Move Tool; Itemlerin yerlerini tek tiklama ile degistirmeye yarayan menü

Bu yenilik hayatimizi kolaylastiracak farm'da : )

kolay gelsin kaydirigubbakcemile5​

arkadaslar istemedigimiz yerlerdeki tarlalari nasil kaldiriyoruz

bakin ustte anlatmistim
kolay gelsin

Yakin zamanda oyuna dahil olacak, traktör, Bicer ve izgara görevini görecek olan bu aletler büyük ihtimal marketten direk satilmayacak. Parcalarin bir araya gelmesiyle olusacak olan Swiss Army Aletlerinin parcalarini Free gift bölümden gönderebilecez.

army2.png

army1.png

Farmville Rainbow ( Gök kusagi ) Temasi; Önümüzdeki günlerde aktif olacak olan Rainbow ( Gök kusagi )temasi icin hazirlanmis bir kac yayinlanmamis item:

Rainbow Lorikeet
Rainbow Chicken
Rainbow Arch

rainbow_arch.png
rainbow_chicken.png
rainbow_lorikeet.png

Back