• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

10 adet tahta 10 adet priket 10 çivi 10 petek ve 10 tanede smoker (arı kovucu) istiyor
bunları biriktirip kovan oluşturuyoruz arkadaşlar göreceksiniz zaten
herkese standı kendisi verdi farmville parayla almamıza gerek kalmadı

FarmVille yeni Sponsered Link: Bedava 2 Farm Cash, Farmvillenin yeni sponsoru The Sorcerer’s Apprentice Sayfalarini ziyaret edenlere bedava 2 farm cash 2 fv veriyor Nasilmi?
link_sorceres_apprentice.jpg

Sponsor ekraninda görünen bu resmin üzerine tiklayin, Eger bu resmi göremiyorsaniz: Altdaki linke tiklayin fakat linkin sonundaki xxxx yerine kendi id numaranizi yazmaniz gerekiyor.

FARMVİLLE 2 CASH

Not: id numaraniz facebook profilinize gelince üst kisimda yazar: örnk: 100001055889600 yani adres cubugundaki son rakamlar
sayfa aşağıdaki gibi olacak
link_the_sorcerers_apprentice_video.jpg

Buraya herhangi birsey yazin en güzeli; farmville yazip Next tusuna basin.

sponsered_link_the_sorceres_apprentice_farm.jpg

Burda Strat dügmesine basmaniz gerekiyor. Starta basinca 3 kare seklinde güme aciliyor bunlarin ücünede tiklayin son olarak altdaki resim acilacak.

sorcerers_apprentice_finished.jpg

Join us on facebook yazisina tikladinizda normlal fv nizin üzerine 2 fv daha ekliyor.

35091_439524899803_224337954803_5979380_2688400_n.jpg

Arılar sonunda geldi kovanlarıda aynı yöntemle inşa ediyoruz

34235_439524489803_224337954803_5979377_7912138_n.jpg

36751_438726469803_224337954803_5958026_6705555_n.jpg

tamamlandıktan sonra çiçek ekeceksiniz toplarken kraliçe arıyı bulacaksınız kraliçe arı kovana girmeden diğer arılar girmiyor ve tarlanızda çiçek buketleri bulunmak zorunda yoksa bal üretimi yapmıyor arılar

Bu hafdaki mysterybox biraz gecikmeylede olsa oyuna dahil oldu, icerık olarak yeni boxdan hediyeler:

yenibox.jpg

ben uzun süredir farmville oynayamıyorum ne zaman girsem hata veriyor oyun açıldıktan sonra Çok üzgünüm çoook

slm hanimlar
benim 3tarlamdada hamile domuz belirdi üstünde oyuncak gösteriyo
tiklayinca birinin ismini gösterip yayinlatiyo
kendi profilimde cikmiyo bile
tarlamdada yok oldu domuz anlamadim gitti neyin nesiydi
tiklamasaydim keske pek bi sirinmis kurdalesiyle :)))

Bu kralice arinin nazi deli etti beni,iki gündür cicek ekiyorum hanfendi tenezzül edip cikmiyorlar karsima...delikafadulden

kraliçe arı beni hiç uğraştırmadı:) genelde peas ekiyordum.Kovanı tamamlamaya çalışırken Elderberries ektim bir iki kere ondanmıdır bilmiyorum ama tesadüfen kraliçe arıyı hediye kutumda gördüm:)

Günlerdir çiçek ekiyorum çıkmadı kiraliçe hanımefendisi
O hayvan bendede çıktı ama ben iptal ettim direk Onunla ne olacağı umrumda olmadığı için :D

ben uzun süredir farmville oynayamıyorum ne zaman girsem hata veriyor oyun açıldıktan sonra Çok üzgünüm çoook
gecmişi temizleyip girmeyi deneyin cerezleri
slm hanimlar
benim 3tarlamdada hamile domuz belirdi üstünde oyuncak gösteriyo
tiklayinca birinin ismini gösterip yayinlatiyo
kendi profilimde cikmiyo bile
tarlamdada yok oldu domuz anlamadim gitti neyin nesiydi
tiklamasaydim keske pek bi sirinmis kurdalesiyle :)))

o hamile domuz abla şimdi arkadasına yayınladın onu senin profilinde görunmez onunkinde grnur o tıklayınca yavru domuz alır

bende de cımmadı kraliçe arı ne ekmemiz lazım kızlar yaniş hangi çiçekleri birde 26x26 olması için tarlamızın 117 komşumuzun mu olması gerekli :(((((((((((

bende de cımmadı kraliçe arı ne ekmemiz lazım kızlar yaniş hangi çiçekleri birde 26x26 olması için tarlamızın 117 komşumuzun mu olması gerekli :(((((((((((

herkese göre değişiyor komsu sayısı bende 2 komsu istemişt 144 du 146 yaptım mesela
26x26 nın altında need neıghbour117 yazıyor sanırım sizde görev kısmından kaç komsunuz olduguna bakın sonra ayarlayıp o kadar komsu ekleyin 2.000.000 varsa 26x26 sizin

herhangi bir çiçek ekebilirsiniz ben lale ekmiştim

Back