• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

tonightsmysterychest1.png

Alpaca (animal)
Brown Pony (animal)
Cabana (decoration)
Waterfall (decoration)
Pleasant Scarecrow (decoration)​

resimleri de ekleyeyim

facebook_farmville_freak_heather_brown_pony.jpg

facebook_farmville_freak_heather_cabana.jpg

Uzunca bi sure aranizda olamayacagim arkidisler gitmeden yenilikleride yazayim dedim ...
10 gun sonra gorusuruz ...:jeyyar:

:sinifsinif:seni özlicez opuyorumnanaktan

bende 26x26 acıldı diye geldim sen benden hızlısın
acıkcası 1 milyon fln bekliodum 2 milyonda cok yav neysem alcaz artık

kızlar bişi sorcam facebookta bir hesabı ilk açtıgımızda ingilizce olarak acmısız ve o hesabı tr sitesinden acsam bıle ıngılızce acılıyo nasıl turkceye cevırebılırım?
kullanan ıngılızceden anlamıyoda

3493113573219312626.jpg

Hayırlısı olsun arkadaşlar..26x26 açılmıştır..şimdilik bazı hesaplarda görünüyor nedense..bazı kişiler levelle alakalı oludğunu söylüyorlar yani 100 level başlangıç olacakmış ama 85 levelde açılan arkadaşım var..bence sırayla herkesde açılacak tabii tahminimce 50 kişi üstü komşu isteyecek..Zynga insanların bu oyunu bırakmaması için çabalıyor :))

26*26 almam ıcın cok calısmam gerek sadece 35 komsum var,42. leveldayım,ve yanlız 400,000 coinsim var :( :gitme:
alanlara hayırlı olsun olumunekankayizsmile

alcamda bende görunmedi daha levelle alakalı deil serverlere göre sırasıyla yuklenio zepp acıklama yapmıstı zaten

evet bende zepp in açıklamasını görmüştüm :) bilgilendirme sayfası çıktığı için paylaştım..parası normal komşu kısmında zorlanacak sanırım kişiler..

evet 5 kişi daha eklenmesi gerekiyormuş ben yine 1 milyona fln gelir diye bekliodum 2 milyon cok ya ama param var zaten 4 milyon:dance:

Uzunca bi sure aranizda olamayacagim arkidisler gitmeden yenilikleride yazayim dedim ...
10 gun sonra gorusuruz ...:jeyyar:

güle güle gidin ,gelin zeepim,gönlünüzce olur inşallah tatiliniz.:Saruboceq:

knooww.emeğine sağlık canıım.ben ancak girebildim kk ye .benim için eklemişsin .çok sağol.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,nasıl ama bana yapılan süprizler kızlarr.harika demii,dahasıda var ama onlara yer yok tarlada. sonra sergiliycem inş.:1:..
zeep ve know çooookk teşekkürleeeeerrrr...opuyorumnanaktan

benimkide acıldı dun akşam 144 komsum vardı 146 istedi buyuttum

140 mı bayılazaam..sadece 30 küsür komşum var ben ne yapim?

Back