• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

38105_133936673310089_100000812713392_160932_2008480_n.jpg

free gift göndermede problem var hedıyeyı sectıkten sonra gonderılecek kısı secmek ıcın gelen pencerede kimse görünmüyo.umarım hmn hallolur.

arkadaşlar benim arılarım niye sandığa girmiyor.kraliçe arıyı bulamadığım için mi?

evet güzelim, ilk önce bir kraliçe arı bulacaksın..öncelikle tarlana çiçek ek sonra anasayfandan arkadaşların içinde yayınlayan varsa ordan bulabilirsin ya da satın alacaksın..

komsularımızdan topladıgımız parfum ekmek pasta v.b. seylerı farmers markette use butonun ıcınde kızlar..farmers markete gırırp solda useye tıklayın ordan goods a gırın komsulardan kaptıgınız yada yaptıgınız seyle goruncek o kutucukların altında use yazıyo ona tıklayınca benzin veriyo

balon patlatıosun cnm pek ugrasmadım almadım hiç yani ama balon patlatıp kazanabiliosun mystery box u önceden 20 fv idi sonra 16 ya indirdiler tekrar

vay zorlaştırdılar demek
ee balon patlatamazsam boşunamı gitcek fv ler

Şu yeni görevler biraz sıkıcı geldi bana her saatte takip nereye kadar :umursamaz:
Taş kolleksiyonuda hiç hoş değil Aynı sürme esnasında bi kaç defa çıkıyor ama çoğunlukla hediye olarak göndertiyor
E öyle olunca arkadaşlara hep ulaştırma imkanı olmuyor Bir sürü boşa gidiyor
Malum tek hediye hakkı oluyor diğer free gifts deki hediyeleride engelliyor haliyle
Sevmedim ben bu yeni share sisteminii
Yeni balon patlatma olayıyla mastery box send olayınıda engellemiş oldular:kızgın: Onların olsun

Resimler icin tesekkürler You,2-3 haftadir almamistim mystery box,cogunlugu hayvandi diye.Mystery game olunca sadece ismi degisti sandim.Yollama olmuyorsa ne edecez simdi:) begendigim 1-2 parca vardi...
Bence yine eski haline getirirler,böyle güzel bisey elde edemezsin ki,oyun bayar...

Ben Gemstone Collection tamamladım kızlar ödülüde alabildim herhangi bir sorun yok bitince store collection yazan yere tıklayınca normal kolleksiyon gibi açıklıyor..sadece diğer kolleksiyonlardan farkı Gemstone Trophy verdi.

tamamlamak icin kacar adet gerekiyo peki canim?

Back