• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

çiçek ektim çıkmadı hala quennbee,komşularımdanda bir allahın kulu çiçek ekmemiş napıcam yaaa. kimsede yayınlamıyo...beklicez kraliçe hazretlerini artık.

çiçek ektim çıkmadı hala quennbee,komşularımdanda bir allahın kulu çiçek ekmemiş napıcam yaaa. kimsede yayınlamıyo...beklicez kraliçe hazretlerini artık.

sinir bozucu bir olay o katılıyorum sana gerçi 200 arıyı toplayıncada harvestte çok az kazandırıyor bende hatta bunun içinmi uğraştık bu kadar demiştim :))

yani bu arılar sadece diğer hayvanlar gibi harvest yapmak içinmi başka bi moka yaramıyomu?

Bende hep çiçek ekip topluyorum Hatta kovanın yapım aşamasından beri
Şimdi bal arıları toplanıyor hediye kutumda ama bayan arı yok ortada

nix sadece harvest etmiyoruz
bi kraliçemişz gelse görcez henüz göremdik ama Onlarda gübreleyecek ürünleri

nix sadece harvest etmiyoruz
bi kraliçemişz gelse görcez henüz göremdik ama Onlarda gübreleyecek ürünleri

Şu an sadece onion ekiminde işe yarıyor o özellik hepsinde değil..günlük harvest durumunda ise 600 coins veriyor o kadar..bu durumun sürekliliğinin olması için birde buket çiçek bulundurmalısınız tarlada..yoksa bal yapmıyorlar güzelim..

İşte buuuu An ititbariyle kraliçe earım teşrif etmiş durumdadır
Bir kırmızı lale ekili tarlayı gübrelerken çıktı
Artık marifetleirini görebiliriz çalışkan arıların
Evet 1ey zaten çiçek tezgahımın hepsini boşaltmadım bekletiyordum arılar için
Şimdi onlardan koydum artık tarlamakaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar kızlar opuyorumnanaktan

bazıları yayınlıyor fabrikaya benziyor bazen bazen,hediye paketi,dilimli ekemek ,parfüm şişesi vs.
bunlar ne oluyor ,bir iki kaptım ama ne kutuda bişey var ne ortada.

bilen varmı arkadaşlar.konowww niirdesiiiiiinn ...aşkısı opuyorumnanaktan

bazıları yayınlıyor fabrikaya benziyor bazen bazen,hediye paketi,dilimli ekemek ,parfüm şişesi vs.

Ben tahmini söyleye durayım you gelene kadar :ecrin_bebek:
Hani bi ara bi seçimler yapmıştık şarap fabrikası parfüm fabrikası ve biirde fırınfı galiba
Üretim yapıcaz oralarda galiba kiminde o başladı sanırım oda oyunu açınca direk çıkıyor koymak için yerini bulunsuz Benim şuan için anladığım bu

teşekkürler cevahirx

şimdide taş cıktı koleksiyon içinmiş.ama diğerleri gibi belli olmuyor onlar,yandaki yazıya bastığında cıkıyor.güya fv veriyormuş nasılsa artık çözemedim .

ama ben alttaki bay bastım iki taşın,veeeeeee

5 FV GİTİİİİİİİİİİİİ alsanaalsanasmile senağlama senağlama senağlama :mymeka: :mymeka: ühüüüüüüü.

nasıl oluyoorr biri bana anlatsııın. derhal geri almam lazım fv lerimi sempatiksalakcinni

teşekkürler cevahirx

şimdide taş cıktı koleksiyon içinmiş.ama diğerleri gibi belli olmuyor onlar,yandaki yazıya bastığında cıkıyor.güya fv veriyormuş nasılsa artık çözemedim .

ama ben alttaki bay bastım iki taşın,veeeeeee

5 FV GİTİİİİİİİİİİİİ alsanaalsanasmile senağlama senağlama senağlama :mymeka: :mymeka: ühüüüüüüü.

nasıl oluyoorr biri bana anlatsııın. derhal geri almam lazım fv lerimi sempatiksalakcinni

Güzelim oradaki taşlar tıpkı kolleksiyondaki gibi senin ve komşularının tarlalarından çıkıyor resimlerinde altında yazan buy olan yazı kolleksiyonu tamamlamak için satın alacağın ücretler diğer rakamlarda biriktireceğin adet onun sonucunda sana bir hediyede verecek kolleksiyon bittiğinde..

facebookfarmvillefreakc.jpg

facebookfarmvillefreakg.png

konuyla ilgili arkadaşlar yazıncaya kadar yardımcı olayım dedim..

1ey sağol tatlım ama yine bişey anlamadım .koleksiyon bitti ama bana ne hediye verdi nede başka bişey,şimdi üzerinde başka bir yazı cıkıyor.korkuma ona basamadım yine fv gider diye.

yani ben buy ,a basarak taşmı aldım..şimdi hediye kutumda birsürü taş var.almıyor hiç birini doldu demekki onu nasıl boşaltacamki diğerlerini alabilsin tekrar.

offf bu bana niyeyse karışık geldi.bu fv veriyormuş nasıl oluyor peki .
ne çok soru sordum demi. fisfisfisfisfisfis

1ey sağol tatlım ama yine bişey anlamadım .koleksiyon bitti ama bana ne hediye verdi nede başka bişey,şimdi üzerinde başka bir yazı cıkıyor.korkuma ona basamadım yine fv gider diye.

yani ben buy ,a basarak taşmı aldım..şimdi hediye kutumda birsürü taş var.almıyor hiç birini doldu demekki onu nasıl boşaltacamki diğerlerini alabilsin tekrar.

offf bu bana niyeyse karışık geldi.bu fv veriyormuş nasıl oluyor peki .
ne çok soru sordum demi. fisfisfisfisfisfis

kolleksiyon tamamlandığına göre herhangi bir yerde "trade in" yazısı yok mu? ona tıklayıp açabilesin.. açıkladıktan sonra büyük ihtimalle gift boxta ki taşlarıda kabul edebilirsin o zaman ama teknik birşeyde olabilir o yüzden aklıma gelen bunlar güzelim

şarap fabrikasını değiştirip spa aldım..
ama lütfen zepp yada know nasıl kullanacağımızı açıklarmısınız..pek bişi anlamadım.

kolleksiyon tamamlandığına göre herhangi bir yerde "trade in" yazısı yok mu? ona tıklayıp açabilesin.. açıkladıktan sonra büyük ihtimalle gift boxta ki taşlarıda kabul edebilirsin o zaman ama teknik birşeyde olabilir o yüzden aklıma gelen bunlar güzelim
yok be güzelim sadece tarla ekip bicdiğimde,diğer komşulara göndermek istediğim taşlarla beraber cıkıyor tamamlanmış taşlarım. üzerinde store colecsiyon yazıyor. korkuma dokunamıyorum o yazıya :((
şarap fabrikasını değiştirip spa aldım..
ama lütfen zepp yada know nasıl kullanacağımızı açıklarmısınız..pek bişi anlamadım.

niiixxxx bende değiştirmek istiyorum canım yaa.
sen nasıl değiştirdin.?????

abla şimdii 2-3 hafta önce seçeneklerden şarap fab. seçmiştim o günden beri bişey gelmemişti..sonra bgn bi açtım gelmiş tercihinizi değiştirmek için hala zamanın var diye uyarı çıktı bende ordan değiştirdim ve geldi spam..ama tarlaya yerleştirdikten sonra değişebileceğini zannetmiyorum

Farmville yeni updatesi ile yeni taş koleksiyonunu yayınladı. Fakat herkesde aktif olmayan Gemstone Collection bir kac günlük deneme süresi sonrasında herkeste aktif hale gelecek.

congratulations_gemstone_collection_completed.jpg

Gemstone Collection şuanda free gıft bölümüne eklenmedi, sadece ciftliginizde ekme, biçme işlemi zaparken bulunabıliyor.

lighting_collection_gemstone_collection.jpg

Gemstone Collectionün bir diger özelliğide taşlarin satın alınabiliyor olması kolay bulunan taşların fiyatı 1 fv diğer taşların fiyatı ise bulunma zorluğuna göre degişiyor.

Free Gifab bölümü taşları fiyatı 1 FV:

* Topaz – Gemeinsame
* Amethyst – Gemeinsame
* Turquoise – Gemeinsame

Diğer zor bulunan taşların fiyatı ise şöyle:

* Ruby 2 FV – Uncommon
* Emerald 2 FV – Uncommon
* Diamond 3 FV -Rare

Parçaları bir araya getirdiğinizde ise hediye olarak FarmVille Gemstone Collection Trophy in alıyoruz

gemstone_trophy_giftbox.png

sonunda fv değil xp alıyorsunuz diye biliyorum

ablacım arkadaslar acıklamıs zaten suanda onunla ilgili pek bilgim yok ama bi bakayım eskiden seçtiğimiz fabrikalar ama iskelet geliyor tamamlamamız lazım

Ben Gemstone Collection tamamladım kızlar ödülüde alabildim herhangi bir sorun yok bitince store collection yazan yere tıklayınca normal kolleksiyon gibi açıklıyor..sadece diğer kolleksiyonlardan farkı Gemstone Trophy verdi.

Back