• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

youcugum bidenem 140 komsum var gösteriyo
ama genisletmek istedigimde 114 yaziyo
anlamadim gitti
neysse saglik olsun
genisler herhalde birgün :)

Kizlar daha öncede bu topicte aramizda yardimlasmalar olmustu, simdi yine yardima ihtiyacim var
26x26 tarla icin 5 komsu araniyor :-) isteyen özelden adini yollasin...
62 leveldeyim..

bende de 26*26 açıldı 35 arkadaş istiyor mantık olarak var olan arkadaşının üzerine 5 arkadaş daha istiyor ama para için yemeyip içmeyip biriktirmem lazım:roflol:
duygucum mesaj attım güzelimyerimseniben

Son düzenleme:
benimde 34 komsum var 43 komsu ıstıyor zaten paramda yok..biraz daha calışayım..

bende genisletebildim nihayet
en cokta su jop varya görev o is icin istiyodum
SIKILDIM sade tarla olmasindan ama o görevlerimi bi tamamlayayimda düzenliim
bol toprak ve hayvan var suan :))))))))

bende genişlettim daha yerleştiremedm aman ne cok esyam varmıs sattım cogunu

kızlar şu favor denen şey nasıl artıyor bnmki hep 5 favor yazıyor o kadar yumurta zeytin toplamama rağmen hiç artmıyor:(

bende büyüttüm ektim biçtim baya büyüdü alan..

kalbimsin sadece yumurta ve zeytin değil diğerlerinden de 4 er tane olacak kademe ancak öyle artıyor

Son düzenleme:
selaaammm.
ben bir kaç arkadaş teklifi gönderdim sonra baktım markete acılmış paramda vardı,orda yazılanı anlamadımda ve öylesine aldım aa hemen büyüdü.hiç anlamadım valla.ama korkuma bi dünya yabancı arkadaş edindim şimdi kırk kişi tarla arkadaşlığı gönderdi bende kabul ettim amaaaaa bakıyorum tarlamdaki komşulara hala eski komşular.
neden tarlamda belirmiyorki yeni komşular :sinifsinif: sonra bişii cıkmasın.geri almasınlar verdikleri alanı.ayy o kadar paramda boşa gidermiş..akannehir.
ne olduğu belli değilmi nee bu iş..kafam iyce karıştı..:bbo:

Sonradan ekleniyor listene komşular güzelim, hayırlısı olsun bu arada herkesin büyük tarlaları :)) yakında tarla sakinlerine arılar ve petekleri eklenecekmiş :)

kızlar bu bölümde komsuluk istegi yapmak yasak
zepp daha önce söylemişti konu dısı mesaja giriormus

az önce farmvilleden beklenen arılar geldi arkadaşlar :sm_cool:
hayırlı olsun hepimize:roflol:

Back