Selam canım uzun süreedir giremiyordum nasılsın?
birşey soramk istiyorum ben 1 haftadır yürüyüş yapıyorum
birde göbek ertime hareketleri.
ne kadarda etki eder
birde yürüyüş sıkılaşmamı sağlarmı
daha bu yaştan sarkmak istemiyorum
ay inşallah çok sağol canım cevap için:76:yaptığın sporla kas oranın artar ve de sıkılaşırsın canım
iyiki geldin :) HOSGELDIN... destegin ve önerilerin hatta bizleride unutmadigin icin ben kendi adima cok tsk ediyorum canim... yorumuna aynen katiliyorum,ayricada gec,is olsun
dileklerimi sunmak isterim.Bizleri unutma olurmu firsat buldukca yaz,sevgiyle ve zayif kalman dilegiyle... :)
farmasi merhaba canım
ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun..bu arada ben diyetisyen kontrolünde kilo verdim.diyetisyene 4 seans gittim 1.5 ay gibi sürdü.5 kilo verdim 61.6 ya düştüm.daha sonra maddi nedenlerden dolayı devam edemedim ama diyetisyenin bana verdiği listeden aynen kendi başıma devam ettim.59 a kadar düştüm.sonra 1.5 ay fln biraz kendimi saldım.bu arada 59.5 oldum sonra 7 şubat tan itibaren tekrar aynı listeyle devam ediyorum şu an ve 58.2 yim.yani toplamda 8.400 gr verdim.diyetisyene gittiğim dönem senin günlüğünüde takip ettim.gerçekten çok ilham aldım senden ve çok etkilendim.azminden ve kararlılığından dolayı tebrik ediyorum seni canım.
bu arada benim boyum 1.60 kilom şu an 58.2 ve hedefim 52 kilo olmak.şu anda benim bir kk da diyet günlüğüm var oraya yazıyorum günlük yediklerimi.bana önerebileceğin bişeyler olurmu acaba? gerçekten seni çok taktir ediyorum.ideal kilona inmeyi başardın ve en önemlisi kilonu korumayı başardın.bu gerçekten çok zor birşey tekrar tebrik ediyorum seni.kilonu ömür boyu koruman dileğiyle canım :)
[/B]
merhaba canım çok teşekkür ederim.
tebrik ederim vermiş olduğun kilolardan ötürü , umarım herşey gönlünce olur
güzel duygu , düşünce ve temennilerin için çok teşekkür ediyorum
çok teşekkür ederim canım
şu an kaç kilosun kilonu koruyorsun hala dimi ?
birde ben şu an 57.7 yim boyum 1.60. hedefim mayıs başına kadar 52 olmak sence 2 ayda 52 ye gelebilrimiyim yada sence ne kadar zamanda vermeliyim.artık kilo vermek daha da zorlaşıyor.önerebilceğin bir taktik var mı.yediklerimi mi azaltmam lazım.senin önerilerin benim için çok önemli.
çok teşekkür ederim canımtebrik ederim çok iy :)
tebrik ederim nasıl bir değişim olmuş maşallah umarım tekrar almazsın
harika gorunuyosun yaa fistik gibi olmussun. bende 50 kiloya inmek istiyorum, cizelgemde hedef kilo 55 yazsada 50 kilo benim ideal kilom.boyum 155 cunku. temmuz basina kadar verebilir miyim 15 kiloyu? sence mantikli bir hedef mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?