Tebrik ederim canım..
Benim kaldıgım yerde kondisyon bisikleti var sıkılasmak icin onu kullanıyordum ama bacak inceltmedigini , kalınlastırdıgını duydum bu konuda bir fikrin var mı?
tebrik ederim canım
aynı kilolarda başlamış aynı kiloya ulaşmışız:)
umarım korumaya devam edersin
sevgiler..
maşallah canım yaa tebrik ederim
ben de öğretmenim
bu arada eski kilonda fazla değil boyun kaç acaba?
süper valla yaa
şunu farkettim insan kiloluyken nasıl da yaşlı görünüyor.gerçi yüzünüz gözükmüyor ama kıyafetler sanki olgun bayan kıyafetleri dimi?
insan zayıf olunca herşey daha bi güzel duruyor, yakışıyor.
süper bi değişim gercekten incecik olmussun 64 kilosun galiba ama daha zayıf görünüyosun bende bi verebilsem bu 14 kiloyu ama çok yavas kilo veriyorum spor yapmıyorum ondan heralde bütün gün bebişle uğrasıyorum halim kalmıyo spor yapmaya
süper bi değişim gercekten incecik olmussun 64 kilosun galiba ama daha zayıf görünüyosun bende bi verebilsem bu 14 kiloyu ama çok yavas kilo veriyorum spor yapmıyorum ondan heralde bütün gün bebişle uğrasıyorum halim kalmıyo spor yapmaya
bende 29 yaşındayım bende yüz olarak yaşımı göstermiyorum ama tabi kilo olunca badi vb giyemeyince daha bi olgun görünüyor insan
bende 23 şubattan beri diyetteyim 4 kg verdim yürüyüş falanda yapamıyorum, çünkü bulunduğum yerde yürünmez
evde de bişeyler yapmaya mecalim yok 1. sınıflar beni çok yoruyor, evde de 3.5 yaşında kızım var
allahtan boyum 172 de öyle topaç gibi durmuyorum tek avantajım bu
merhaba hedefimiz aynı canım
bende spor yapmadan zayıflamaya çalışanlardanım
süper kilo vermişsiniz tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?