Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FARMASI Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu
- Konu Sahibi sel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?farlarımız muhteşem :)
sıcakta akmıyor, rüzgarda uçmuyor
topaklanma yapmıyor :)
renkleri süperrr
biliyorsunuz zaten
bu msjı face de gördm de kim oldunu bulamıom aynısı yazıoduu
bu msjı face de gördm de kim oldunu bulamıom aynısı yazıoduu
üyelerimizden biridir
sonuçta gerçekleri söylediğimiz için herkesin aynı şeyi söylemesi normal :)
temizleyici ve tonik setini aldım güllüsünü süper.avonu bırakcam artık kesinlikle farmasi kukllanıcam..
evet biliyorsunuz ki bazı ülkelerde yasaklanıyor bile
farmasi de paraben yok
zehirli kanser yapıcı hiç bir madde yok
güvenle kullanabilirsiniz
ankara keçiörende farmasi temsilcisi varmı arkdaşlar tonk almalııym..
ankara polatlıdayım illa ordan birine ihtiyacınız yok kargolar malum her işimize yarıyor
kendinizde üye olabilirsiniz
selam arkadaşlar ben de varım....başka bir başlık daha açtım.oraya da beklerim...
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/477234-farmasi-hakkinda-hersey.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/477234-farmasi-hakkinda-hersey.html
ankara polatlıdayım illa ordan birine ihtiyacınız yok kargolar malum her işimize yarıyor
kendinizde üye olabilirsiniz
bende ankara polatlıdayım sen nerdesn :)ben cumhurıyrt mh.
- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 35
arkadaşlar bi konu açmıştım bunla ilgili acil bi sorum olcak ben 2 gün önce farmasiye üye oldum bi heves sipariş verdim 50 tl lik ama sonra pişman oldum..Kargomda yarın gelecek sanırım ama ben istemiyorum geri göndersem ben istemiyorum desem olur mu ? bu arada ödeme tipi olarak kapıda ödemeyi seçtim nolur yardım edin (( bide küt die sipariş verdm salak gibi kargo sıfırlama ürününü filan yazmadan bişey bilmiorum ya
Son düzenleme:
bende ankara polatlıdayım sen nerdesn :)ben cumhurıyrt mh.
elifkent
:)
arkadaşlar bi konu açmıştım bunla ilgili acil bi sorum olcak ben 2 gün önce farmasiye üye oldum bi heves sipariş verdim 50 tl lik ama sonra pişman oldum..Kargomda yarın gelecek sanırım ama ben istemiyorum geri göndersem ben istemiyorum desem olur mu ? bu arada ödeme tipi olarak kapıda ödemeyi seçtim nolur yardım edin (( bide küt die sipariş verdm salak gibi kargo sıfırlama ürününü filan yazmadan bişey bilmiorum ya
mesajınızı keşke önce görseydm
ayrıca neden üstünüzle konuşmadınız ya da o size neden bilgi vermedi
kapıda ödeme sıfırlama kargo sıfırlama ürünleri vardı
ürünlerle ilgili zaten hiç pişmanlığınız olmayacak merak etmeyi n
arkadaslar selam, katalogunu beğendim farmasinin, kendime almak için üye olsam uygun olur mu sizce? yoksa her ay almam vs gerekiyor mu?
hayır gerekmiyor
üyeliğiniz silinmiyor
limitte yok
selam kızlar bende yeni üye oldum farmasiye
ürünlerin bi kaç tanesi hakkında bilgim var yiğenim sipariş vermişti
istediğiniz ürünü anlatabilirm :)
kızlar bu işi uzun zamandr yapan iyi bilenler var mı aranızda bana ulaşsanız bi zahmet üye oldum ama ürünler hakkında hiç bilgim yok
bayadır yapıyorum her ürün hakkında bilgim var buyrun görüşelim