- 28 Haziran 2011
- 59.490
- 150.086
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bzen geliyorsun ya buraya ondan sordum bende kafamı kalıyor akşam ne yediğimi unutuyom zatenEvdeyim kız bir yere gitmedim kızlar geldiler buraya
Benimde karışıyor malesefBzen geliyorsun ya buraya ondan sordum bende kafamı kalıyor akşam ne yediğimi unutuyom zaten
Son baharda geleceğim inşallahBzen geliyorsun ya buraya ondan sordum bende kafamı kalıyor akşam ne yediğimi unutuyom zaten
Yaşlılıktan diyom artıkBenimde karışıyor malesef
Bharda güzel olur buralar .Son baharda geleceğim inşallah
Aynen bende diyorum Yaşlılık işteYaşlılıktan diyom artık
Yazdım canımNevreste nevoşum helle çorbasında yöre ismi yazmiyor
Bizim bu hafta hep yağışlı görünüyorBundan sonra yaarmı acaba gene bu kadar kar yeter herhalde gerçi barajlar için su lazım orasa durum nedir acaba.
Bursa’da İkea’nın restoran bölümüne gittim. İsveç köftenin yanında malhıtalı çorba vardı. İkea’da. Malhıtalı. İsveç.Abla Antep'te öyle diyorlar
Bir sefer mahtılalı köfte yaptım sana göndereceğim dedi. Köfte geldi.bizim mercimekli köfte
Kültürleri harmanlamışlarBursa’da İkea’nın restoran bölümüne gittim. İsveç köftenin yanında malhıtalı çorba vardı. İkea’da. Malhıtalı. İsveç.
Nevoş benimkinin de yöresini bilmiyorum ben. Ötüken yöresi gibi duruyor ismi ama bilemedim ahahahhahahYazdım canım
Doğuda kar hep oluyor nevoş görüntüsü güzelde uzun sürünce fena .Bizim bu hafta hep yağışlı görünüyor
neymişNevoş benimkinin de yöresini bilmiyorum ben. Ötüken yöresi gibi duruyor ismi ama bilemedim ahahahhahah
İsmi fonetik olarak o yörelere benziyor.neymiş
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Aşkom nasılsın
Ben de iyiyim aretimİyiyim şükür aretim oğlanı kursa götüreceğim şimdi
Sen nasılsın
Gittinmi bursaya sen yaa,hemde ikeada bu çorba yani .Bursa’da İkea’nın restoran bölümüne gittim. İsveç köftenin yanında malhıtalı çorba vardı. İkea’da. Malhıtalı. İsveç.