- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Ben de kara kara sunumumu düşünüyorumEvet o yüzden ifade bırakıp çıkıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kara kara sunumumu düşünüyorumEvet o yüzden ifade bırakıp çıkıyorum canım
Yap kurtul bari rahat etBen de kara kara sunumumu düşünüyorum
Yook çok canım sıkılıyor sonra,Yap kurtul bari rahat et
Çorbanın ne olduğunu bilmediğim için bişeyde diyemiyorum ,subat 28 çekecek neyse kiYook çok canım sıkılıyor sonra,
yaptıgım sunumdan bile sıkılıyorum oylamaya kadar
Ama biz erken başladıkDeğişen bir şey yokÇorbanın ne olduğunu bilmediğim için bişeyde diyemiyorum ,subat 28 çekecek neyse ki
Daha nasıl yapacagımı bile asla oturtamadım kafamdaÇorbanın ne olduğunu bilmediğim için bişeyde diyemiyorum ,subat 28 çekecek neyse ki
Peri sayko olmuş
Pazar gezmesindelerKimsecikler yok burda bugün
Ohh gezsinler tabiPazar gezmesindeler
Ohh gezsinler tabi
Erkeni saymiyorum nevoş, şubat geldi ya ona bakiyomAma biz erken başladıkDeğişen bir şey yok
İyiyim çok şükür ben gezemedim evdeydim hepYarin daha çok gelirler herhalde Sen nasılsın?
Kuzuu yaa ne aldin o kadar ki inan çatlıyorum suan çorba çorbadırDaha nasıl yapacagımı bile asla oturtamadım kafamda
İyiyim canım ben de Bir kaç gündür bizim aile ziyaretleri var ,yoruldumİyiyim çok şükür ben gezemedim evdeydim hep
Sen nasılsın
HoşgeldinBen geldim
Hoşgeldin fındıkparemBen geldim
Bol sürprizli bir çorbaKuzuu yaa ne aldin o kadar ki inan çatlıyorum suan çorba çorbadır
İyi bakalımErkeni saymiyorum nevoş, şubat geldi ya ona bakiyom