Hırsızlığada başladıkKaynanamın vintage çatal kaşıklarını ödünÇALDIM.
Elimde çok iyi malzeme var. Dua etsinler güzel tarif alamadım. Yoksa var yaaaaaa uçururdumHırsızlığada başladık
Kaynanamın vintage çatal kaşıklarını ödünÇALDIM.
Sen onuda uçurursunElimde çok iyi malzeme var. Dua etsinler güzel tarif alamadım. Yoksa var yaaaaaa uçururdum
Yok Nevoş yaa gerçekçi olalım. Ama bir ... çorbası ne kadar iyi yapılıp sunulabilirse o kadar iyi yapıp sunacağım ahsjjsjsjSen onuda uçurursunÇorbana haksızlık ediyorsun
Sen zaten ennnn taze birinci olmadın mi kadınElimde çok iyi malzeme var. Dua etsinler güzel tarif alamadım. Yoksa var yaaaaaa uçururdum
Ne bu totem falan mıYok Nevoş yaa gerçekçi olalım. Ama bir ... çorbası ne kadar iyi yapılıp sunulabilirse o kadar iyi yapıp sunacağım ahsjjsjsj
Öyle bir amacım yok yav bu bana bir sene yeterSen zaten ennnn taze birinci olmadın mi kadın
Tmm o zaman sadece tencerede resmini çekÖyle bir amacım yok yav bu bana bir sene yeter
Onu bilmem de ne zaman Yasmin için birinci olacak desem olmuyor. Onu biliyorum.Ne bu totem falan mıBen de uygulucam bu taktiği, şöyle yapıcam böyle yapıcam ve dicem ki gelsin 30 oy
Kendimi geliştirmeme mani olamazsın gadın!!!!1!1!!2!Tmm o zaman sadece tencerede resmini çek
Bana da demiştin kesin 1. diye.Onu bilmem de ne zaman Yasmin için birinci olacak desem olmuyor. Onu biliyorum.
Sen benim gönlümün birincisisin ama evet biliyoruz ki bu hiçbir şeye yaramıyor.Bana da demiştin kesin 1. diye.
Ben tatlımı yapana kadar demedin!
Tesellin için teşekkürler padişahımın katiliSen benim gönlümün birincisisin ama evet biliyoruz ki bu hiçbir şeye yaramıyor.
Hem de nasıl vintıçTesellin için teşekkürler padişahımın katili
Neyse demek vintage ha
Tamam o zaman gelsin 30 oyHem de nasıl vintıç