- 8 Haziran 2013
- 56.252
- 149.347
Niye utanıyorsun. Hakkın kazandınUtanıyorum
Kasiyer kızlar eşime diyormuş, gelsin bizede öğretsin nasıl kazanmış. Bizde kazanalım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye utanıyorsun. Hakkın kazandınUtanıyorum
Elim ayağım titriyor vallaNiye utanayım hakettim kazandımOnlar imreniyor nasıl aldınız diye
Kayın anneciğime sığınma talebinde bulunduk yüce gönüllü insan sağ olsun reddettmedi biziHayırdır canım, taşınma durumu falan mı var
Bir daha görmeyeceğin insanlarElim ayağım titriyor valla
Hayırlı olsunDaha 3. Yarışmamda fasulye oldum
Parasız bi şey almak ne bilim canomNiye utanıyorsun. Hakkın kazandın
Kasiyer kızlar eşime diyormuş, gelsin bizede öğretsin nasıl kazanmış. Bizde kazanalım diye
Hoş geldinTaşınınca haber verKayın anneciğime sığınma talebinde bulunduk yüce gönüllü insan sağ olsun reddettmedi bizi
Emek verdin sonuçta. Kimseye bişeyi anlatmak zorunda değilsin. Onların işi oParasız bi şey almak ne bilim canom
Iste böyle takik bi insan olunca nevoşBir daha görmeyeceğin insanlar
Hedefimiz aynı deseneBende öyle düşünüyorum bakalım
Aynen canom kimse bişey demiyo aslında,Emek verdin sonuçta. Kimseye bişeyi anlatmak zorunda değilsin. Onların işi o
Kendimize zararIste böyle takik bi insan olunca nevoş
Sen sonuncu olamazsın Nevoş Az oy almak istiyordun ya sana rakibim kesin kazanırımSonuncu olmak mı
O ne kız Çorba dağarcığıma bir yenisi daha eklendiHayırlı akşamlar Düğürcük çorbalarım
Hayırlık akşamlar Cimcik ÇorbasıHayırlı akşamlar Düğürcük çorbalarım
Nevoş yaaa işte ben böyle olmayacak şeyleri takıyorumKendimize zarar