Olanda tekrar olmasıda tuhaf dimi hafıf gecsın inşallah ablacımBizim valide gene pozifit çıktı cuma günü.
Özelden yazayım bari beybi
Onu yarın akşam açıklayacağımPeki biz nevoş
Sahi yarın saat kacta açılacak abla kategorı tam o sırada bebeler aglar kesın gırememOnu yarın akşam açıklayacağım
Enteresan yani zaten evde kşmseylede teması yok nasıl geçmiyor acaba.Olanda tekrar olmasıda tuhaf dimi hafıf gecsın inşallah ablacım
Öyle ablam, ama tek bırakılacak gibi değildi geçen haftadan beri.Gereksiz bence bu kadar gelip gitmede zaten salgın var bir dur denmesi lazım artık.
Sana ait olan bir hayatın var sonuçta nereye kadar orada olabilirsin ki yasocum.
Arada da dinlenmek lazım yorulan koştursan sensin başka yardım edende vardır demi.Öyle ablam, ama tek bırakılacak gibi değildi geçen haftadan beri.
Şimdiden sonra yukarı çıkarım, ama sabahtan geceye kadar durmam. Kendime yetemiyorum çünkü
İyiyse şükür sevındım abla cabuk toparlarEnteresan yani zaten evde kşmseylede teması yok nasıl geçmiyor acaba.
Genel durumu iyi gerçi.
2 kerede yemek yapıp götürdük.
Düne kadar yardım eden yoktu. Dün görümcemde çıktı.Arada da dinlenmek lazım yorulan koştursan sensin başka yardım edende vardır demi.
Çıksanda arada in aşağıya lendşne bak biraz.
Hee yapsın yapsın, son yarışmaların 1.leri meze
Akşam 8 de canımSahi yarın saat kacta açılacak abla kategorı tam o sırada bebeler aglar kesın gıremem
iyiyim sukur kulaklarim duymuyor sadeceA. Selam minnakım
Sen nasıl oldun?
Hee yapsın yapsın, son yarışmaların 1.leri meze
Yapsın Nevoş yorulmasınlar
Becerikli olmak iyi değilDüne kadar yardım eden yoktu. Dün görümcemde çıktı.
Görümce de alt katımda bu arada
Olsun, arada duymamak iyidiriyiyim sukur kulaklarim duymuyor sadece
sen nasiksin
Beceriklilikten ziyade, merhametli olmak elticimBecerikli olmak iyi değil