- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahretlik affetmezHedefbelli tık tamamdır
Bakalım yarın sabaha kaç gelecem 6,5 kilo gitti durdu artık zor gidiyor.
Hoş buldum mavişim sağol ellerine sağlık olsun
Kolay gelsinYarın olmayabilirim belkihaberiniz olsun hastane ve dışarda işlerimiz var olmazsa sabah gelirim zaten .
Sağol şekercimKolay gelsin
Kesinlikle affetmiyor tıkıyor hemen içeriyeAhretlik affetmez
Sen de sağol şekerciğim ❤Sağol şekercim
Sürekli dikkat etmek lazımKesinlikle affetmiyor tıkıyor hemen içeriye
Aynen benim mola vermem lazım brazcıkSürekli dikkat etmek lazım
Dur oturum yok ki denk gelelim kuzuyasminsay ayran içtik ayrı düştük abla
BDV diyeti yap birazAynen benim mola vermem lazım brazcık
Canım kuzum seni çok seviyorum biliyorsun zaten tüm dualarım kalbim seninle, herşey yoluna girecek. Her şey güzel olacak. Erken teşhis hayat kurtarır. Rabbim dermansız dert vermesin inş güzel haberlerini bekliyoruz, yanındayız bal kuzumHerkese iyi günler, yaklaşık iki haftadır buraya giremedim merak edip soran özellikle Nevreste ve Jenna16 ya çok teşekkür ederim. Hayat bazen çalışmadığımız yerden sınav yapıyor bizi, hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım , burada hastalığını, ameliyatını yazan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletir, acil şifalar dilerdim, hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bir şey geldi başıma. Allah kimseyi ne kendi sağlığı, ne de sevdiklerinin sağlığıyla sınamasın
sırtımın ortasındaki bir ben değişmeye büyümeye ve farklı renkler içermeye başlamış, eşimin dikkatini çekti, ne olur ne olmaz diye doktora gittik, ben alınıp patolojiye gitti. Maalesef ki sonuç Malign Melanoma geldi, teşhisi çok ağır ancak erken evrede yakalandığında tedavi şansı çok yüksek olan bir hastalık ,neyse ki eşimin dikkati sayesinde 1. Evrede yakaladık ancak dün ameliyat oldum, geniş şekilde benin olduğu bölge alındı, başka yere geçme durumu olup olmadığına bakmak için lenflerden biri alındı ,derinliği 1cmden fazla olduğunda geçme ihtimali oluyormuş, benimki 0.4 mmydi ama her ihtimale karşı lenfi de aldılar. Lenf sonuçları temiz çıkarsa bu kadar büyük bir hastalığı Allah'ın izniyle atlatmış olacağım bundan sonra kontrollerim devam edecek, özellikle beyaz tenli , açık renk gözlü ve vücudunda çok fazla ben olan kişiler dikkatli olun. Çok fazla görülen bir hastalık değil ancak maalesef ki erken evrede farkedilmediğinde en tehlikeli hastalıklardan biri , ocak ayında arkadaşımın 36 yaşındaki kuzeni bu hastalıktan dolayı vefat etti, bizim de biraz daha ciddiye almamızın sebebi de o oldu Allah hepimize sağlık versin, sinirlendiğimiz, kafaya taktığımız ufak şeyler o kadar boş geliyor ki şu an , yaşadığımız her anın, aldığımız her nefesin kıymetini bilelim
HoşgeldinNevoş ben geldim Nevreste
Hosbuldum bebeiiimmm napanHoşgeldin
Sağol baby hoş geldinOo canom hayırlı işler C A N O
Hosbuldum canocum pirincten un yaptın ya bende film koptu, tmm dedim cano olmuş hakkindiSağol baby hoş geldin