Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .

Yaaa büyümüş bile maşallah en tatlı hallerindesin şuan yerim onun ağzını yüzünü bennn masallah sübhanallah BEnim için yanaklarından boolca op kuzum
Evet kuzum bir tane kızım var , kızın diş sorunu var bir onun harici şimdilik şükür bizde kuzum iyiyiz anaokuluna gidiyor hanfendi , hergun yeni şeyler ogrenmenin mutluluğuyla geliyor eve

Teşekkür ederizz öperim tabi zevkle
Aynen hatırlıyorum diş mevzusunu da geçmiş olsun hallolur inşallah o da bı an önce oyy maaşallah meraklı hevesli yse süper bazısı sevmez gitmek istemez mesela sevindim böyle olmasina eğitim hayatı boyunca hep eve mutlu gelsin inşallah yavrum

Başlarda benden ayrılmakta az zorlandı duygulandı çokça ama şükür baya sevdi inşallah kuzum benimm

Başlarda benden ayrılmakta az zorlandı duygulandı çokça ama şükür baya sevdi inşallah kuzum benimm
E o da çok normal zaten biz bile bu yaşta yeni bir ortama girecek olsak endişe ediyoruz içten içe yani. Ben de o günleri görür müyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…