İyiyiz kuzum şükür idare ediyoruz dillendi bir şeyler söylüyor kendi kendine anlamsız sesler her gün farklı bir güncelleme yükleniyor hayret ve hayranlıkla izliyorum ben de
Sen nasılsınn kızın nasıl(ay bir tane kızın var olarak biliyor ama emin olamıyorum düzelt beni çocuk sayın konusunda )
Yaaa büyümüş bile maşallahİyiyiz kuzum şükür idare ediyoruz dillendi bir şeyler söylüyor kendi kendine anlamsız sesler her gün farklı bir güncelleme yükleniyor hayret ve hayranlıkla izliyorum ben de
Sen nasılsınn kızın nasıl(ay bir tane kızın var olarak biliyor ama emin olamıyorum düzelt beni çocuk sayın konusunda )
Günaydın ❤Günaydın kızlar
Günaydın kuzular
Napemm yaaa hahahahaha
Teşekkür ederizz öperim tabi zevkleYaaa büyümüş bile maşallahen tatlı hallerindesin şuan yerim onun ağzını yüzünü bennn masallah sübhanallah BEnim için yanaklarından boolca op kuzum
Evet kuzum bir tane kızım var , kızın diş sorunu var bir onun harici şimdilik şükür bizde kuzum iyiyizanaokuluna gidiyor hanfendi , hergun yeni şeyler ogrenmenin mutluluğuyla geliyor eve
Başlarda benden ayrılmakta az zorlandı duygulandı çokçaTeşekkür ederizz öperim tabi zevkle
Aynen hatırlıyorum diş mevzusunu da geçmiş olsun hallolur inşallah o da bı an önceoyy maaşallah meraklı hevesli yse süper bazısı sevmez gitmek istemez mesela sevindim böyle olmasina eğitim hayatı boyunca hep eve mutlu gelsin inşallah yavrum
E o da çok normal zaten biz bile bu yaşta yeni bir ortama girecek olsak endişe ediyoruz içten içe yani. Ben de o günleri görür müyümBaşlarda benden ayrılmakta az zorlandı duygulandı çokçaama şükür baya sevdi inşallah kuzum benimm
Görürsün zaman su gibi akıp gidiyor kuzum birE o da çok normal zaten biz bile bu yaşta yeni bir ortama girecek olsak endişe ediyoruz içten içe yani. Ben de o günleri görür müyüm
Unutma ,siz hanımefendi..
bizi unutsanızda
biz sizi nuutmadık 11 li
Sensin o antepliFıstık aretim
Lise zamanlarıma gittim su sozleUnutma ,
Unutulanlar unutanları
Naslaa unutmazlar
Hemde uçaaarraaakkkkkk