- 24 Ağustos 2007
- 665
- 699
Hep iyi ol inşallah minigimmmYuksek ihtimalle
Gozlerim uerinden cikacak gibiydi ama bas vucuk agrisi hic olmadi ..oksuruk ve burun akintisi siddetliydi sukur bu gun cok iyiyim
Herkese selamlar gunaydin
Eevveeettt
Teşekkür ederizEllerinize sağlıksunumlar hepsi müthiş eminim hepsinin tadıda leziz tebrik ediyorum basarilarrrrr
Teşekkürr ederiizzzEllerinize sağlıksunumlar hepsi müthiş eminim hepsinin tadıda leziz tebrik ediyorum basarilarrrrr
Ben artık yarışmayaEevveeettt
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdiYuksek ihtimalle
Gozlerim uerinden cikacak gibiydi ama bas vucuk agrisi hic olmadi ..oksuruk ve burun akintisi siddetliydi sukur bu gun cok iyiyim
Herkese selamlar gunaydin
Bu sefer sunumunu ben çok beğendimBen artık yarışmayaC A N O in evinde katılcam mutfağında yemeği yaparım sonra sunumu ona bırakırım nasıl fikir
EvetBeyran diskalifiye mi
Doğru tarifi de tutturursam bı olur belki bu iş dimi sultanımBu sefer sunumunu ben çok beğendimDikkat ederseniz adı bilinen çorbalar daha çok oy aldı
Bence doğru yola çıkmışsın
Aa niçin
Aynen canımDoğru tarifi de tutturursam bı olur belki bu iş dimi sultanım
O neden olduğunu biliyorAa niçin
Dogdular miMiniik iyiyiz kuzum bebelerde büyüyorlar cuma 1 aylık olacagız inşallah bıraz ellerı yuzleri belirginleşti gibi geliyor bize maşallah
Sadecd oksuruk kaldi canim cok sukur iyiyim sen nasilsin bebegin nasilGeçmiş olsun canım nasılsın şimdi