Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Eşimin anneannesi kuzu. 9 senedir bizimle aynı binada yaşıyordu.🙄
Allah rahmet eylesin 😕 mekanı cennet olsun inşallah.

Ben çok yıkık vaziyetteyim bu aralar. Hamileliğimde o kadar olumsuz şey yaşadım ki, doğru düzgün sevinmek nasip olmadı. Cumartesi mekan bakıyordum doğum günümü nerde kutlasam diye, pazar günü yani doğum günümde korona oldum eve tıkıldım ve resmen mahvoldum. Hafif atlatsam eve tıkılmak hiç koymazdı da gerçekten çok zor geçiyor. 3 doz aşıya rağmen yıktı beni. Astım da var bende, ciğerlerime birisi oturdu sanki. allahım Nasıl can vericez diye düşündüm İnan. Nefes alamamak o kadar zor ki…

herkes sınanıyor işte hayatta.

Allah rahmet eylesin 😕 mekanı cennet olsun inşallah.

Ben çok yıkık vaziyetteyim bu aralar. Hamileliğimde o kadar olumsuz şey yaşadım ki, doğru düzgün sevinmek nasip olmadı. Cumartesi mekan bakıyordum doğum günümü nerde kutlasam diye, pazar günü yani doğum günümde korona oldum eve tıkıldım ve resmen mahvoldum. Hafif atlatsam eve tıkılmak hiç koymazdı da gerçekten çok zor geçiyor. 3 doz aşıya rağmen yıktı beni. Astım da var bende, ciğerlerime birisi oturdu sanki. allahım Nasıl can vericez diye düşündüm İnan. Nefes alamamak o kadar zor ki…

herkes sınanıyor işte hayatta.
Doktorun ile görüştün mü, kullanabileceğin ilaçlar ya da vitaminler yok muymuş kuzu?

X