- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Aynen öyle canım. Birbirimizden haberimiz olmuyor maalesef.Herkesin evinde ayrı bir dert
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım. Birbirimizden haberimiz olmuyor maalesef.Herkesin evinde ayrı bir dert
Bazen her şey anlatılmıyor.Aynen öyle canım. Birbirimizden haberimiz olmuyor maalesef.
Ben tarhana delisi olarak oyumu sana verdim sanırım.O neden tahrana olmasin
Ay kim vefat etti? başınız sağ olsun.Numaranı verdin de mi aramadık
Sen arayıp deseydin ya, abla koronazede olduk diye
İşin şakası bir yana, kendine çok iyi bak. Hatta enişte sana iyi baksın
Bak, senin de haberin yok. Dün evimizde cenaze vardı
Eşimin anneannesi kuzu. 9 senedir bizimle aynı binada yaşıyordu.Ay kim vefat etti? başınız sağ olsun.
Hoşgeldin❤Geldim geldim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Eşimin anneannesi kuzu. 9 senedir bizimle aynı binada yaşıyordu.
Doktorun ile görüştün mü, kullanabileceğin ilaçlar ya da vitaminler yok muymuş kuzu?Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Ben çok yıkık vaziyetteyim bu aralar. Hamileliğimde o kadar olumsuz şey yaşadım ki, doğru düzgün sevinmek nasip olmadı. Cumartesi mekan bakıyordum doğum günümü nerde kutlasam diye, pazar günü yani doğum günümde korona oldum eve tıkıldım ve resmen mahvoldum. Hafif atlatsam eve tıkılmak hiç koymazdı da gerçekten çok zor geçiyor. 3 doz aşıya rağmen yıktı beni. Astım da var bende, ciğerlerime birisi oturdu sanki. allahım Nasıl can vericez diye düşündüm İnan. Nefes alamamak o kadar zor ki…
herkes sınanıyor işte hayatta.
Hoş buldum implant yapılıyor bana birde internette sorun vardı kaç gündürHoşgeldin❤
Gebeliğe ek sadece c vitamini Hiçbir halta da yaramıyor benceDoktorun ile görüştün mü, kullanabileceğin ilaçlar ya da vitaminler yok muymuş kuzu?
Canım nevoşASSOSyal kirazlım lebeniye ne güzel oy aldı
O zaman sen yediğin besinleri güçlü seçeceksin kuzu.Gebeliğe ek sadece c vitamini Hiçbir halta da yaramıyor bence
Canom inteenetim yokASSOSyal nerdesin
Kirazlım gelmişCanım nevoş
Ay ne güzel, sonucu çok güzel olurHoş buldum implant yapılıyor bana birde internette sorun vardı kaç gündür
Inşallah ya zor ama yaAy ne güzel, sonucu çok güzel olur
En büyük fobimInşallah ya zor ama ya
Yasoom basınız sagolsun şimdi gördüm mekanı cennet olsunEşimin anneannesi kuzu. 9 senedir bizimle aynı binada yaşıyordu.
Bebito bu b.K hastalık kesinlikle ne yediğinle ne de içtiğinle alakalı… öküz gibi sağlıklı besleniyorum gebeliğimin başından beri. İçmediğim vitamin yok. Yemediğim meyve sebze yok. Ona rağmen göçüğüm.O zaman sen yediğin besinleri güçlü seçeceksin kuzu.