Canım prenseslerimiz nasılYasoom basınız sagolsun şimdi gördüm mekanı cennet olsun
Sana benziyorlar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım prenseslerimiz nasılYasoom basınız sagolsun şimdi gördüm mekanı cennet olsun
Aman Allahım SEN DOĞURDUN MU? Hem de 27 Gün olmuş!!!Yasoom basınız sagolsun şimdi gördüm mekanı cennet olsun
Tez zamanda kurtulursun inşallah kuzuBebito bu b.K hastalık kesinlikle ne yediğinle ne de içtiğinle alakalı… öküz gibi sağlıklı besleniyorum gebeliğimin başından beri. İçmediğim vitamin yok. Yemediğim meyve sebze yok. Ona rağmen göçüğüm.
Amin inşallahTez zamanda kurtulursun inşallah kuzu
Nevoşuum iyiyiz kuzucum bırı bana bırı esıme benzıyor gıbı gelıyor bızee sen nasılsınCanım prenseslerimiz nasıl
Sana benziyorlar mı
Peki psikolojinBiraz rahat olmayı,hayır demeyi,insanları takmamayı öğrenmeliyizBak öğren demiyorumÖğrenelim diyorumSen çok değerlisin ve şu an en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığıBebito bu b.K hastalık kesinlikle ne yediğinle ne de içtiğinle alakalı… öküz gibi sağlıklı besleniyorum gebeliğimin başından beri. İçmediğim vitamin yok. Yemediğim meyve sebze yok. Ona rağmen göçüğüm.
Sağ olasın kuzucuğum.Yasoom basınız sagolsun şimdi gördüm mekanı cennet olsun
Maşaallah MaşaallahNevoşuum iyiyiz kuzucum bırı bana bırı esıme benzıyor gıbı gelıyor bızee sen nasılsın
Aaaaaaahhhhhh ah. Bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır misali…Peki psikolojinBiraz rahat olmayı,hayır demeyi,insanları takmamayı öğrenmeliyizBak öğren demiyorumÖğrenelim diyorumSen çok değerlidin ve şu an en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı
Bu şekilde inan bebeğinde huysuz okacak
Bak bugün 22.02.2022 yeni bir başlangıç yapalım ve bu günden sonra her şey çok güzel olsun
Aman sal gitsinYıkılsın her yer bize neAaaaaaahhhhhh ah. Bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır misali…
Canom inteenetim yok
Aynen ayşom geldi minikler senın oglusunda saglıkla gelsın inşallah bu arda gecmiş olsun covıdmıssınAman Allahım SEN DOĞURDUN MU? Hem de 27 Gün olmuş!!!
maşallah sana, Allah sağlıklı uzun ömür versin yavrularınla sana
Maşallah prenseslereNevoşuum iyiyiz kuzucum bırı bana bırı esıme benzıyor gıbı gelıyor bızee sen nasılsın
Ay ne güzel tatlım, nazar değmesin Çok mutlu oldum Evet. Maalesef kovid olduk, sonundaAynen ayşom geldi minikler senın oglusunda saglıkla gelsın inşallah bu arda gecmiş olsun covıdmıssın
İyiyiz yasom yaka iğnesi gibiler hep büyüyolar sen nasılsınnSağ olasın kuzucuğum.
Minnak kızçeler nasıllar?
Sagol canocummMaşallah prenseslere
Hafifcecik gecirirsiniz inşallah aysom bukadarlıkla kalsın bol bol meyve ye vştamin zaten kullanıyosundur dinlen bıde hepAy ne güzel tatlım, nazar değmesin Çok mutlu oldum Evet. Maalesef kovid olduk, sonunda
Yaa üzüldüm agrılarının baslamasına nevoşum yine su işlerini yada cocukların işlerini falan toparlasanda ameliyt olayını halletsen hayırlısı ile inşallah iyi gelecek sanaMaşaallah Maşaallah
İyiyim canım çok şükür
Yani adet olmuş iyiyim demekAkılsız başın cezası ağrılarımla 1 haftadır yine başbaşayım
İnşaallah canımYaa üzüldüm agrılarının baslamasına nevoşum yine su işlerini yada cocukların işlerini falan toparlasanda ameliyt olayını halletsen hayırlısı ile inşallah iyi gelecek sana
Kurs nasıl gidiyor nevoşum sahii yeni güzellikler var mıİnşaallah canım