Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Bebito bu b.K hastalık kesinlikle ne yediğinle ne de içtiğinle alakalı… öküz gibi sağlıklı besleniyorum gebeliğimin başından beri. İçmediğim vitamin yok. Yemediğim meyve sebze yok. Ona rağmen göçüğüm. 🤷🏻‍♀️
Peki psikolojin🤷🏻‍♀️Biraz rahat olmayı,hayır demeyi,insanları takmamayı öğrenmeliyiz🤷🏻‍♀️Bak öğren demiyorum😏Öğrenelim diyorum😁Sen çok değerlisin ve şu an en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı🥰
Bu şekilde inan bebeğinde huysuz olacak😏🤷🏻‍♀️
Bak bugün 22.02.2022 yeni bir başlangıç yapalım ve bu günden sonra her şey çok güzel olsun🥰😍

Peki psikolojin🤷🏻‍♀️Biraz rahat olmayı,hayır demeyi,insanları takmamayı öğrenmeliyiz🤷🏻‍♀️Bak öğren demiyorum😏Öğrenelim diyorum😁Sen çok değerlidin ve şu an en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı🥰
Bu şekilde inan bebeğinde huysuz okacak😏🤷🏻‍♀️
Bak bugün 22.02.2022 yeni bir başlangıç yapalım ve bu günden sonra her şey çok güzel olsun🥰😍
Aaaaaaahhhhhh ah. Bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır misali…

Maşaallah Maşaallah🥰😍
İyiyim canım çok şükür🥰
Yani adet olmuş iyiyim demek🤭Akılsız başın cezası ağrılarımla 1 haftadır yine başbaşayım🤭
Yaa üzüldüm agrılarının baslamasına nevoşum yine🥲 su işlerini yada cocukların işlerini falan toparlasanda ameliyt olayını halletsen hayırlısı ile inşallah iyi gelecek sana 🤲🏻🤲🏻

X