- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
İyi olmasına sevindim. Gezmesi bitince gelirGeziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmasına sevindim. Gezmesi bitince gelirGeziyor
İp uclarını aldı. Tarifini aldı. Artık sunuma odaklandı. Alışveriş sitelerini geziyordurHayret JOYz yok
Ben bu kıza takilmayi çok sevdim yaaa kerataHayret JOYz yok
Civciv de besliyor olabilir ahshhsjsjİp uclarını aldı. Tarifini aldı. Artık sunuma odaklandı. Alışveriş sitelerini geziyordur
Heh işte bende ondan korkuyorum canomİp uclarını aldı. Tarifini aldı. Artık sunuma odaklandı. Alışveriş sitelerini geziyordur
EğlenceliBen bu kıza takilmayi çok sevdim yaaa kerata
Bak oda var. Belkide civciv sipariş edecek bilemeyiz. Bakırdan fiyatı daha makulCivciv de besliyor olabilir ahshhsjsj
Sunumda civcivi durdurursaCivciv de besliyor olabilir ahshhsjsj
Hayret JOYz yok
Cantanem haklıİp uclarını aldı. Tarifini aldı. Artık sunuma odaklandı. Alışveriş sitelerini geziyordur
Çorbayı da tablo gibi yapar demedi demeyinHeh işte bende ondan korkuyorum canom
Nazimizi çekiyoEğlenceli
Cantanem haklı
Takıl bana bebişimBen bu kıza takilmayi çok sevdim yaaa kerata
Durum paylaşıyor görüyorum.Ya misafir var ya da kendisi geziyor.İyi olmasına sevindim. Gezmesi bitince gelir
Kır dizini otur teneke yağ kaç para olmuş haberin var mı yok alışveriş falanCantanem haklı
ÜzdüÇorbayı da tablo gibi yapar demedi demeyin
Okullar tatil. Değerlendiriyordur.Durum paylaşıyor görüyorum.Ya misafir var ya da kendisi geziyor.
Aynen olabilirOkullar tatil. Değerlendiriyordur.
Bakır falan almak gibi bi çılgınlık yapmamaya karar verdim zatenKır dizini otur teneke yağ kaç para olmuş haberin var mı yok alışveriş falan