- 28 Haziran 2011
- 59.447
- 149.959
Aferin cici kız sevdimBakır falan almak gibi bi çılgınlık yapmamaya karar verdim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferin cici kız sevdimBakır falan almak gibi bi çılgınlık yapmamaya karar verdim zaten
Nayn ben bu kategoriye önemli olan katılmaktı demek için katıldımÇorbayı da tablo gibi yapar demedi demeyin
Adın ne bebiş, burada yazdın mı bilmiyorun galiba 31 yasindasinNayn ben bu kategoriye önemli olan katılmaktı demek için katıldım
Bakalım ben de sevecek miyimAferin cici kız sevdim
Bakalım ben de sevecek miyim
Yazmadım, Beste Nevreste ye benziyor derken şaka yapmıyordumAdın ne bebiş, burada yazdın mı bilmiyorun galiba 31 yasindasin
He tabi tabi kesin öyle olacakNayn ben bu kategoriye önemli olan katılmaktı demek için katıldım
Valla ya ilginç bi çorbam var zaten kendileri için saat tuttum bi de Ama ben de yöresel vizyon sıfır. Ekipman zaten yokHe tabi tabi kesin öyle olacak
Yöresele yöresel sunum yapılacak diye bir kural yok ki. Modern sunumda çok iyi olur önemli olan göze hitap etsin. Oda sende var zatenValla ya ilginç bi çorbam var zaten kendileri için saat tuttum bi de Ama ben de yöresel vizyon sıfır. Ekipman zaten yok
Hünkar çorbası öyle 2 defa 1.olduYöresele yöresel sunum yapılacak diye bir kural yok ki. Modern sunumda çok iyi olur önemli olan göze hitap etsin. Oda sende var zaten
Artık bütün yaratıcılıgımı konusturucam abla napiyim severim biraz cebelleşmeyiOysa bir sürü yöresel çorba var
Aynen öyle. Sunum güzel olunca her türlü oyu alırHünkar çorbası öyle 2 defa 1.oldu
Olur dimi yaaa lütfen olsunYöresele yöresel sunum yapılacak diye bir kural yok ki. Modern sunumda çok iyi olur önemli olan göze hitap etsin. Oda sende var zaten
OlurOlur dimi yaaa lütfen olsun
Bakalım hangisi alacakAynen öyle. Sunum güzel olunca her türlü oyu alır
Çekişmeli olsun lütfen diğer türlü tadı yokBakalım hangisi alacak
Biraz rahatlamış olabilirim