Allah kolaylık versin canımÇok şükür canım.
Tezgah açma tüm hızı ile devam ediyor
Havaların ısınması ile balık ayıklama başladı. 2 kasayı ayıklamanın üstüne geçince, bir zaman sonra kurban etinin tutması gibi tutuyor.
Dolayısı ile sersem gibi oluyorum akşamları
Belki önce oldun tat koku yeni gittiTat koku kaybı var. Sarımsak yesem tadı yok
Sağol canımGeçmişler olsun canım. İyi beslenin
Allah yardımcın olsun canım, bereket versin inşİşteydim canım
Eşim den bulaştı. Geçen haftalarda o hastaydı. Sonra ufak oğlana bulaştı. Sonrada bana.Belki önce oldun tat koku yeni gitti
O zaman covid oldunEşim den bulaştı. Geçen haftalarda o hastaydı. Sonra ufak oğlana bulaştı. Sonrada bana.
Eşimin 3 arkadaşı da pozitif çıktı
Zencefil çayı iç canomSağol canım1 e doğru sonucu çıkar herhalde
Öyle mi oluyorO zaman covid oldunBence sende atlattın sonra gitti koku
Yapim de içeyimZencefil çayı iç canom
Bağışıklığa çok iyi geliyor canomYapim de içeyim
Benim sonra oldu bilmiyorumÖyle mi oluyorilk defa böyle oldum. Soğan yiyorum misal ağzım yanmıyor
4. Aşı olmuştu yakında. O ondan oldu diyor. Sırt ağrısı halsizlik oldu onda. Başka bişey yok. Belkide grip oldum bilmiyorumBenim sonra oldu bilmiyorumEşin geçen hafta olmuş
İnşaallah canım4. Aşı olmuştu yakında. O ondan oldu diyor. Sırt ağrısı halsizlik oldu onda. Başka bişey yok. Belkide grip oldum bilmiyorum
Amin canımAllah kolaylık versin canımBol kazançlarınız olsun
Artık erken girmiyorlar sonuçları. Yarın çıkar muhtemelenSağol canım1 e doğru sonucu çıkar herhalde
7 gibi verdim. Önceden erken çıkıyordu sankiArtık erken girmiyorlar sonuçları. Yarın çıkar muhtemelen
Evet canım. Önceden 6-7 saatte mesaj geliyordu.7 gibi verdim. Önceden erken çıkıyordu sankibekleriz ne yapalım
Onlar nasıllarEvet canım. Önceden 6-7 saatte mesaj geliyordu.
Kayın ailemin 1 gün sonra sonuçları açıklandı
Anneannenin bugün kalbi durmuş. Çoklu organ yetmezliği çıktı covidden sonra.Onlar nasıllarAnneanne nasıl oldu? Çıktı mı yoğun bakımdan