Arkadaş Konyalıydı.Doğru tarif olduğunu düşünüyorumNeyse yapıyorum bi şey ama bakalım hayrlısıilk defa yapıyorum. Neye benzeyecek acaba
6 tarifimiz geldi 1 i yoldaTarifler geldimi bakayım
Evet şimdi baktım yapanların ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş6 tarifimiz geldi 1 i yolda
Az olsun diyen alseme 8 kase çıkma şokuArkadaş Konyalıydı.Doğru tarif olduğunu düşünüyorum6 bardak sudan ne çıkabilir
Yarın yersinAz olsun diyen alseme 8 kase çıkma şoku
Küçük kaseYarın yersinNasıl kase acaba merak ettim
Biz 100 tane ekliyoruz
AhahahahAşkolar
Mood Diyarı on Instagram: "Sim eksik öaldşwödlsödşaöslals @moodsdiyari"
210K likes, 1,472 comments - moodsdiyari on January 29, 2022: "Sim eksik öaldşwödlsödşaöslals @moodsdiyari".www.instagram.com
Dedim ya ben dümdüz bir insanım diye benden anca bu çıktı
Görürüm ben seni 2-3 yarışma sonraDedim ya ben dümdüz bir insanım diye benden anca bu çıktı
Valla önünüzde saygıyla eğiliyorum nevresteye söz verdim diye biraz şartları zorladım bebeğim diş çıkarıyor iki günde bile bu kadar olduGörürüm ben seni 2-3 yarışma sonra
Ellerine sağlıkValla önünüzde saygıyla eğiliyorum nevresteye söz verdim diye biraz şartları zorladım bebeğim diş çıkarıyor iki günde bile bu kadar olduCemil gibi bir insandan anca bu kadar çıkıyor
Teşekkür ederimEllerine sağlık1 fotoğraf da güzel, net bir duruş olmuş
Ah yavrum benim yaa ağrısız sancısız atlatsın inşallah.Valla önünüzde saygıyla eğiliyorum nevresteye söz verdim diye biraz şartları zorladım bebeğim diş çıkarıyor iki günde bile bu kadar olduCemil gibi bir insandan anca bu kadar çıkıyor
Amin amin inşallah canım sağolasın ama çok huzursuz kucaktan inmiyor muhtemelen ağrıdanAh yavrum benim yaa ağrısız sancısız atlatsın inşallah.