- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Sen yaparsında olmazmı hiç ellerine sağlık olsunSağ ol ablam umarım güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yaparsında olmazmı hiç ellerine sağlık olsunSağ ol ablam umarım güzel olur
İnşaallahSen yaparsında olmazmı hiç ellerine sağlık olsun
Olsun daha güzel vintage vintage. Senin tasın Margırıtın kaşıgı can tanemin babaanne yadigarları bu ne ya gidiyom benYok bakır tas,Ama bu görsel 6 yıl öncesine falan aitBu tas böyle yeni olmayabilir
1,5 ayda çok hızlı kilo gitti durdu sonra ondan yani şimdi yavaşladı aertık bakalım nereye kadar olacakİnşaallah
Abla senin çok kilon yok ondan takılmış gitmiyordur
Doktorum: Hayır Nevoş, yemek sunumunda kolye kullanamazsın.
Benim sini(tepsi) ve sürahi falanda varOlsun daha güzel vintage vintage. Senin tasın Margırıtın kaşıgı can tanemin babaanne yadigarları bu ne ya gidiyom ben
16 gün demeyelim de 2 hafta diyelimSon 16
Kaçamak yap biraz sonra devam edersin1,5 ayda çok hızlı kilo gitti durdu sonra ondan yani şimdi yavaşladı aertık bakalım nereye kadar olacak
Bir dönem inci ince çizgimdiTa kiDoktorum: Hayır Nevoş, yemek sunumunda kolye kullanamazsın.
Ben:
Böyle ölmemBenim sini(tepsi) ve sürahi falanda var
Dinine küfreden Müslüman olsa…Doktorum: Hayır Nevoş, yemek sunumunda kolye kullanamazsın.
Ben:
Ama senin tabaklar uyumluDinine küfreden Müslüman olsa…
Bugün aynı şeyi düşündümBir gün tası tabağı toplayıp şuraya geleceğim sunum yapmaya.
Neden böyle şeyleriniz var kütüğü bile varBunları kullansam mı
Eki Görüntüle 3000902
Lotuslu çizkek yiyebildiğim tek yer.Bugün aynı şeyi düşündüm
Ben olsam tası tabagı da toplamam, direkt termostaki çorbayı şu fincana da doldururumBir gün tası tabağı toplayıp şuraya geleceğim sunum yapmaya.