- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Sağ ol canımMuhteşem
Tabii ,bakacak olan onlarEşide çok istemiyor aslında karar onların gene
Doğru dedin onuYok valla bu ay kasmayacağım. Star parçalar dururken bize sıra gelmez.
VaayKaynanamdan ödünÇALDIĞIM çatal kaşık.
Aynen karar onların artıkTabii ,bakacak olan onlar
Yarışacak 18 çorbanın 20’si Antep yöresinden zaten, bu bir ipucu bile sayılmaz ahsjjsjs
Hangimizin tam ki…19.antep corbasida benden gelcek te daha gelemiyoo sunum parçalarım eksik tamamlamam lağzımmm
Ne guzellHangimizin tam ki…
Ama yaa bu kaşık tam aradigim delikli kaşık anammm sunumunu cok merak etmeye basladimKaynanamdan ödünÇALDIĞIM çatal kaşık
HayırlısıAynen karar onların artık
Bu kaşığı hangi sunuma koysan birinci olacakmış gibi değil mi ya ahsjjsjsAma yaa bu kaşık tam aradigim delikli kaşık anammm sunumunu cok merak etmeye basladim
Çok güzel. Emeğine sağlık
Aynen Tılsımı varBu kaşığı hangi sunuma koysan birinci olacakmış gibi değil mi ya ahsjjsjs
Cok gıcıkBu kaşığı hangi sunuma koysan birinci olacakmış gibi değil mi ya ahsjjsjs
Sağ ol canımÇok güzel. Emeğine sağlık
Allah kolaylık versin. Geçmiş olsun bebişeBen çorbamı yaptım pişirirken fotoğraf da çektim aşama aşama bebem diş çıkarıyor zannedersem çok huzursuz yarın da sunum işini hallederim inşallah sonra da başlığımı açmak kalıyor geriyeNevreste
Ellerine sağlık canımBen çorbamı yaptım pişirirken fotoğraf da çektim aşama aşama bebem diş çıkarıyor zannedersem çok huzursuz yarın da sunum işini hallederim inşallah sonra da başlığımı açmak kalıyor geriyeNevreste
Allah kolaylık versin. Geçmiş olsun bebişe
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım
Geçmiş olsun