Hosbuldum cnm :)selam hoşgeldnnnn
selam elysion :) kartal maltepeden sonra baya yakınmısız evlimsn canm
nerdensin cimcimmmmm :)Hosbuldum cnm :)
üzücü cnm hayırlısı olsun hakkındaEvliyim şimdilik canım ama Haziran' da ayrılıyorum.
Annemin evindeyim.
Öncede Tugayyolu'nda oturuyordum daha yakındık Maltepe' ye
Hayırlısı olsun hakkında cnm çocuk falan varmiydi pekiEvliyim şimdilik canım ama Haziran' da ayrılıyorum.
Annemin evindeyim.
Öncede Tugayyolu'nda oturuyordum daha yakındık Maltepe' ye
Hayırlısı olsun hakkında cnm çocuk falan varmiydi peki
olsun canım bız varız :)Sağol canım yoktu daha 8 aylıktık eve döndüğümde.
Ben de şimdi anne evinde yalnız kaldım işte, Antalya' dan geldik 3 yıl önce İstanbul' a.
2 yılımı bu adama verdim arkadaş falan edinemedim haliyle.
canım Hayırlısı olsun boşver evet biz Varız :))Sağol canım yoktu daha 8 aylıktık eve döndüğümde.
Ben de şimdi anne evinde yalnız kaldım işte, Antalya' dan geldik 3 yıl önce İstanbul' a.
2 yılımı bu adama verdim arkadaş falan edinemedim haliyle.
canım Hayırlısı olsun boşver evet biz Varız :))
olsun canım bız varız :)
calisiyormusun cnm bu dönem calisman sana maddi manevi iyi gelecektir sana psikolojik olarak nekadar etkilendiğini bilemiyorum ama hersekilde calisman iyi olur..Evet kızlar siz varsınız artık
calisiyormusun cnm bu dönem calisman sana maddi manevi iyi gelecektir sana psikolojik olarak nekadar etkilendiğini bilemiyorum ama hersekilde calisman iyi olur..
Oooo hadi bakalım hayırlı olsun :) çalışmak gibisi yok cnm Ohh miss sonra spora haftada bir iki arkadasinlada görüşüp kafa dagitinca hayat ne zevkli oluyor :)Evet canım çalışıyorum çok iyi geliyor çalışmak.
Geçen ay da spora yazıldık annemle, görseniz halimizi