• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı memleketler sorunu!

Feridekc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
68
46
3
35
Ben Ankara eşim Giresun lu.evlenmeden önce uzaklık sorun olur demiştim ama eşim olmaz ben seninle Ankara'da yaşarım dedi.Ögretmeniz ve Eskişehir deyiz.bayram tatillerini sıraya koymustuk bir bayram orda bir bayram benim memleketim de diye.fakat bu sene Ankara da olmamız gerekirken artık bütün bayramlarda Giresun'da olmaliymisiz.ben aileme daha yakinmisim.istedigi vakit gidemiyormus eşim memleketine.cikmazdayim orta yola da gelmiyorsizler nasıl ayarliyorsunuz bu işleri

Niye bir bayram da her iki tarafı da ziyaret etmiyorsunuz? Ankara üstü g iresuna ilk bayram akşamı çıkabilirsiniz

Haklısınız ben de öyle diyorum sabah namaza orda olmak istiyormuş peh..inada bindi

eşime yakınız, onun ailesinden benimkine geçiyoruz. ha bu sıralama tersi olsaydı sorun etmezdi. böylesi benim daha çok işime geliyor. bayram bu, sabahı akşamı yok ki. her bayram iki aileninde gönlünü yapın benve. maksat gönüller bir olsun

sen bir de bizim olaya bak, benim ailem farklı şehirde eşiminki farklı şehirde biz de çok alakasız başka bi şehirde oturuyoruz :rolleyes: ayrıca bu 3 şehrin uzaklığı da en az 6 saat :oha: yani bayramda çıkıp önce bize daha yakın olan benimkilere daha sonra onunkilere ve daha da sonra başka bir tatil beldesine tatile gidiyoruz. 10 gün yollarda geçiyor :kusmuk:ama olsun ya genciz diyoruz gezelim zaten yolculuk da keyifli. Bence siz de Ankara'dan çıkmadan önce sizinkilere uğrayın ellerini öpün sonra diğer tarafa geçin. Büyütmeye gerek yok yav, sevdiceğin de mutlu olsun sen de :KK33:

Herkes in durum farklı tabişöyle anlaştık arife ve bayramın birinci günü bizdeyiz.namazı kılıp kahvaltı yapıp yola çıkalım dedik tamamını gecirmesek de bayramın birinci günü ailemle olacağız inşallah

Evet bayram gönül almak gönül kırmak değil dedi ben de eşime hem bizim hem onların gonlu olsun

biz de üç farklı şehire dağılmış durumdayız :D daha doğrusu olacağız, daha ben eşimle bile aynı şehirde diilim :D tayinim çıkıp bi araya geldiğimiz de her bayram iki gün orda iki gün orda şeklinde yapacakmışız inşallah.. benm için farketmezdi bayramları sıraya koysak da olurdu ama eşim bayram konusunda çok daha hassas benim aileme gidiyosak seninkine de gidicez olmaz diyo onlar da ailem diyo.. biraz yorucu olcak yollarda geçecek ama napalım

Bu memleket derdi bizi bitirecek.esimin memleketine gittik iki hafta döndük evimize.senin derdin beni çevremden uzaklaştırmak ben burayı özlemedim memleketimi daha çok seviyorum.geldigi gun bunu soyledi ya..hep böyle.ben de mutlu olduğun yerde kal.bana verdiğin sözü tutmak zorunda değilsin.yolumuzu ayıralım diyorum .. bilmiyorum arada kaldım

Biz öğretmeniz okul döneminde sıkıntı yok ama nezaman iş tatil olunca memleket derdine düşüyor.ve orda değişik haller oluyor esime.surekli arkadaşlariyla benimle uyumaz bile.

hep onun tarafı onun ailesi onun köyü onun memleketi.dunya onun etrafında memleketinde kurulu sanki.

mutlu değilim.paylasmak dertleşmek istiyorum ailem ailesi dahil herkes konuyu biliyor.ama ailesi hiçbir şey dediği yok belli ki onlarda yanıbaşında istiyor oğullarını.

ailemle ailesi ile paylassam kötü ben oluyorum.aramuzdaki didismenin soguklugun herkes farkında.ben de böyle gitmez.cocuk fln yokken ayrılalım diyorum

Bilmiyorum kafam karışık.evimize geldik sen ailenin yanına git orda kal kardeşin fln var arabanın işini halledersin dedi.ayrica arabayı servise goturcekmisim

Bu erkekler neden hep kadından bekler fedakarlığı. Al birini vur ötekine.

Sonuçta sizde ailenizin yakınında oturmuyorsunuz. Onun gibi sizinde hakkınız var ailenizle dolu dolu zaman geçirmeye. Nasıl ki siz onunla birlikte onun ailesine gidiyorsanız oda sizinle gelmeli bence.
Ve dünyanın sadece kendi çevresinden oluşmadığının farkına varmali.

Back