Günaydın aşkoAaaa hamile misinmesajlara bakmadan katıldım ya bir önceki yarışmaya da ilk kez gördüm. Tebrik ederim canim Allah analı babalı sağlık ve sıhhatla büyümesini nasip etsin inşallah
HahahaGünaydın aşkodoğurmak üzere yarıladı
Nedengıcık olmuşum size
Bence kaçırmadın
Dur önce çorba bulsunlarYeni kategori hayırlı olsun.
Hemen tariflerinizin sunumunu paylaşın, aşçılarıma söyleyeyim de yapsınlar.
Bıktım ezogelin ve şehriyeden
NeymişBenim de aklımda bir çorba var. Bizim oraların. Kimse yapmaz eminim. Yapsam mı acaba
Kendine iyi bak (KİB) butonu diyordukEskiden KiB yazardı şikayet et yerine. Kötü İçerik Bildirimi
Oradan KiB diye kaldı akıllarda
Gerçekten mi elticim?Dur önce çorba bulsunlar
Hocam kopya veriyorlarGerçekten mi elticim?
Tamam yasaklı çok fazla, ama onların çoğu yöresel zaten. Geriye kalanlar daha kolay ve daha masrafsız çorbalar.
Misâl, güzel bir mantar çorbası olsa asla hayır demem.
Habibte hamile misinGünaydın aşkodoğurmak üzere yarıladı
Amin inşallah bebişim, teşekkür ederim.Aaaa hamile misinmesajlara bakmadan katıldım ya bir önceki yarışmaya da ilk kez gördüm. Tebrik ederim canim Allah analı babalı sağlık ve sıhhatla büyümesini nasip etsin inşallah
Pes etmek yok kuzuumJennamson yikilisimdan sonra birakmayi düşünüyorum yarismalari
Habibte yi hamile sandım Margaret i diyormuşHabibte hamile misin
Hadi insallah
Şehriye çorbasının envai çeşidi var, kış sebzelerinin çorbaları var, protein çeşitlerinin çeşit çeşit çorbaları var.Hocam kopya veriyorlarNevreste
Bencede geriye kalanlar daha kolay yapılıyor. Benim için daha iyi tabiiGerçi hep sonuncu olacağım için bana çok farketmiyor
Sahte gazozun etkisi bunlarMavişim yaaa