- 24 Eylül 2018
- 97.312
- 292.710
BilmiyoruzSahte gazozun etkisi bunlar ne içiriyor biliyoz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BilmiyoruzSahte gazozun etkisi bunlar ne içiriyor biliyoz mu
Etiket şart,rica ederim cancağızımBu ay tatildeyim Cancağzım, sağ olasın
Etiket şart,rica ederim cancağızım
Bizans surlari gibi yıkıldım ama yaPes etmek yok kuzuum
Benim olduHadi insallah
Ne yani olamazmıyım canişkoHabibte yi hamile sandım Margaret i diyormuş
Bal küpümmKuzuuu
Sağol amin kuzummKendini iyi hissettiğin de katılırsın. Rabbim içine ferahlık versin perişkom.
Boşta duruyor alan yok elticimGerçekten mi elticim?
Tamam yasaklı çok fazla, ama onların çoğu yöresel zaten. Geriye kalanlar daha kolay ve daha masrafsız çorbalar.
Misâl, güzel bir mantar çorbası olsa asla hayır demem.
Ne içmiş acabaSahte gazozun etkisi bunlar ne içiriyor biliyoz mu
Yatışta olmasam elticimBoşta duruyor alan yok elticim
Kızlar bu arada sizlere bir özür borçluyum. Bu konuda beni eşim uyardı. Uyarmasa haberim dahi olmayacaktı.
Yarışmada tarafsızlıktan bahsedip şöyle bir hata yapmışım;
- son yarışmada oylama bildirimi bir yarışmacı adına gitmiş.
Oysa ben sayfada en son kim yazmışsa onun ismini bildirim yollayana koymuştum ama o da yarışmacıymış. Bunun farkında olmadan bir yarışmacı adına bildirim yollandığı için hepinizden özür dilerim. Bilerek yapılmış bir eylem değildi.
Yarışma bitince bana bu bilgi verildi sebebi de bana yarışma anında bu bilgi verilseydi direk yarışmayı iptal ederdim : ) Benim bu konuda hassaslığı bilen bizim hatun bakmış sonucu etkileyecek bir durum olmadı bugünü beklemiş.
bilginize
Ayy hâlâ boşta mi nevosBoşta duruyor alan yok elticim
Kızlar bu arada sizlere bir özür borçluyum. Bu konuda beni eşim uyardı. Uyarmasa haberim dahi olmayacaktı.
Yarışmada tarafsızlıktan bahsedip şöyle bir hata yapmışım;
- son yarışmada oylama bildirimi bir yarışmacı adına gitmiş.
Oysa ben sayfada en son kim yazmışsa onun ismini bildirim yollayana koymuştum ama o da yarışmacıymış. Bunun farkında olmadan bir yarışmacı adına bildirim yollandığı için hepinizden özür dilerim. Bilerek yapılmış bir eylem değildi.
Yarışma bitince bana bu bilgi verildi sebebi de bana yarışma anında bu bilgi verilseydi direk yarışmayı iptal ederdim : ) Benim bu konuda hassaslığı bilen bizim hatun bakmış sonucu etkileyecek bir durum olmadı bugünü beklemiş.
bilginize
Bal küpümm
Sağol amin kuzumm
Mesajlar gelmiş gitti galibaAyy hâlâ boşta mi nevos
Sen daha almadın mıAyy hâlâ boşta mi nevos