- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Belki karların arasında kahvaltı yaparız dedik ama kuru kuru soğuğunu yedik geldikJoyz Bebesi de kahvaltı da fink atsın JOYz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki karların arasında kahvaltı yaparız dedik ama kuru kuru soğuğunu yedik geldikJoyz Bebesi de kahvaltı da fink atsın JOYz
Ben inanıyorumAmaaann bize de verdi,tık yok
Bizim de dağlarda var. Oturduğumuz yerde yokAmaaann bize de verdi,tık yok
Afiyet olsun kankiBelki karların arasında kahvaltı yaparız dedik ama kuru kuru soğuğunu yedik geldik
Bizim şimdi yağıyor ama yavaşBizim de dağlarda var. Oturduğumuz yerde yok
Biz devamYarın okullar tatil. Öğretmenler yatıyeh.
Sağol karşimmAfiyet olsun kanki
Bu hafta bizim okul açılmaz yatmaya devamYarın okullar tatil. Öğretmenler yatıyeh.
En sevdiğimmmm. Keşke bir de arabayla dışarı çıkılabilse.Bu hafta bizim okul açılmaz yatmaya devam
Biz iki gün çıktık. Ama gece dönüşte zor oldu.En sevdiğimmmm. Keşke bir de arabayla dışarı çıkılabilse.
YapmiyolarFasulye çorbası yapsınlar
Sıcak çorba yapBelki karların arasında kahvaltı yaparız dedik ama kuru kuru soğuğunu yedik geldik
Ne anladımBizim de dağlarda var. Oturduğumuz yerde yok
Zaten kar olsaymış Afad falan kurtarırmış bizi o yollardan, yazın gezmek için daha ideal bi yerGezmişsiniz iyi olmuş
Valla tam bu havada içmelik çorba ama işte fotosu çekilmelik değilSıcak çorba yap
Ay yok bizimki zaten sinirli, çocuk da zor duruyor arabada. Göze alamam ben.Biz iki gün çıktık. Ama gece dönüşte zor oldu.
Cuma ben gittim. Trafik yavaş ilerliyor. 40 dkda gideceğim yere vardım
Evde oturalım zaten hep dışarıdayızHem senin için zor olur. Dikkatli olman lazımAy yok bizimki zaten sinirli, çocuk da zor duruyor arabada. Göze alamam ben.