Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 Pro Max’iyle klip çeksin…Joyz Bebesi de kahvaltı da fink atsın JOYz
Telefon mu aldı zengin kız13 Pro Max’iyle klip çeksin…
Valla elimden geleni yaptımFasille sunumu görmek istiyoring biz bazı birtakım insanlar olarak JOYz
Günaydın yeni mi duydun. onda bildim bileli var oTelefon mu aldı zengin kız
Ellerine sağlık canımYaptım konuyu açacağım
Sağol nevoşumEllerine sağlık canım
Canım hastaneye gidip sıraya gireceğim. En erken iki ay sonraya veriliyormuş.Oooo süper nevos ameliyat kesinlesmedi mi hâlâ napacaksin
Onda zaten vardı.Telefon mu aldı zengin kız
Hayırlısı olsun hakkınızda nevoşCanım hastaneye gidip sıraya gireceğim. En erken iki ay sonraya veriliyormuş.
Bu hafta yollar sıkıntılı hatta yarından sonra daha çok yağacakmış. Birde doçente gideceğim para lazım maaşı bekliyorum
İnşallah canımHayırlısı olsun hakkınızda nevoş
En doğru zamanda
Bir yeri açıkta kalmış o akrabanınBen Rahim aldırmaktan bahsediyorum. Kim olduğunu söylemeyeyim bir yakınım rüyasında bebek görmüş. Eşi gelinler doğurur demiş. Gelinin biri menapoza girmek üzere
Bu sıra hayat felsefem kim benim için ne düşünüyor ise Rabbim onada versinAminBir yeri açıkta kalmış o akrabanın
Ne bebeği yaa biride benim kaynanam. Rüya bu herşey girer
İnşallah elticimHer şey güzel olacak inşallah
Performasin farkındayız canomValla elimden geleni yaptım
Günaydın yeni mi duydun. onda bildim bileli var o
Bazı bilgilere kulağımı kapatmışimOnda zaten vardı.
Ah nevosum işin uzayacak demek ki,Allah rast getirsin yardim etsin inşCanım hastaneye gidip sıraya gireceğim. En erken iki ay sonraya veriliyormuş.
Bu hafta yollar sıkıntılı hatta yarından sonra daha çok yağacakmış. Birde doçente gideceğim para lazım maaşı bekliyorum
En güzeli buBu sıra hayat felsefem kim benim için ne düşünüyor ise Rabbim onada versinAmin
Umarım uzamazAh nevosum işin uzayacak demek ki,Allah rast getirsin yardim etsin inş