Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatile devamBizim okullar yarın tatil oldu
Canları sıkılmasın,temizlik yapsın kızlarBizim okullar yarın tatil oldu
Canım,bu istiridye mantarı diğer mantarları göre daha mı gec pişiyor? Hep aklımda, bir denemedimTatile devam
Aynı oranda pişiyor. Mantar seven biriysen mutlaka denemelisin 10 15 dakika pişmesi yeterliCanım,bu istiridye mantarı diğer mantarları göre daha mı gec pişiyor? Hep aklımda, bir denemedim
Her şeyine bayilirim en kısa zamanda deneyeyim,sağol canım,senin tarif acayip lezzetli görünüyor yineAynı oranda pişiyor. Mantar seven biriysen mutlaka denemelisin 10 15 dakika pişmesi yeterli
Kar rötarıNerde benim çorbam nerdee nerdee
Aşkom benim kızlar zaten okula gitmiyorHanımlar tiyatroya gitti.6da da eve gelin kar yağışı atacakmış orada kalırsınız dedimCanları sıkılmasın,temizlik yapsın kızlar
Teşekkür ederim jennamHer şeyine bayilirim en kısa zamanda deneyeyim,sağol canım,senin tarif acayip lezzetli görünüyor yine
Siste kayboldu zaarKar rötarı
Belliydi zatenTatile devam
Anneler şoför yaa gelip alır karda oda mümkün değil gerçiAşkom benim kızlar zaten okula gitmiyorHanımlar tiyatroya gitti.6da da eve gelin kar yağışı atacakmış orada kalırsınız dedim
Asko ev olacak bal dök yala az nazlan,gerçi nazlanmak ve senAşkom benim kızlar zaten okula gitmiyorHanımlar tiyatroya gitti.6da da eve gelin kar yağışı atacakmış orada kalırsınız dedim
Bizde kar falan yok yaa. Merkeze gittik geçende. Oraya yağmışBelliydi zaten
Rica ederim canımTeşekkür ederim jennam
Cuma çıktım ama bugün hiç çıkamamYollar açık ama siteden çıkarmak zor olur.Anneler şoför yaa gelip alır karda oda mümkün değil gerçi
Yok yaa. Karda tehlikeli en iyisi çıkmamakCuma çıktım ama bugün hiç çıkamamYollar açık ama siteden çıkarmak zor olur.
Yok aşko nerede Birgün yaptılar üç ay el sürmezlerAsko ev olacak bal dök yala az nazlan,gerçi nazlanmak ve sen
Olabilü,caliliklara takilmistirSiste kayboldu zaar