- 22 Temmuz 2017
- 43.991
- 130.716
Akıllıca, gece gündüz demeden bağırıyorlar çünkü.Kediler de sende kalsın listeyi de vereyim olsun bitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıllıca, gece gündüz demeden bağırıyorlar çünkü.Kediler de sende kalsın listeyi de vereyim olsun bitsin
Mart ayıda bittiAkıllıca, gece gündüz demeden bağırıyorlar çünkü.
Arkadaş kaldır şunu mübarek, mart ayı daaa yazmışMart ayıda bitti
Kediler de sende kalsın listeyi de vereyim olsun bitsin
Canlı yayında izledik libido tavanAkıllıca, gece gündüz demeden bağırıyorlar çünkü.
Olan var olmayan varArkadaş kaldır şunu mübarek, mart ayı daaa yazmış
Kaldırdım
Deprem olacak diye panik yaptım, koştum balkona. Oysaki hep böyleler 1 aydır susmuyorlar Cancağzım. Şu anda da sesleri geliyor.Canlı yayında izledik libido tavan
Olsa da kırmızı kart çeken varOlan var olmayan var
Kavuşmadan rahatlamayacaklar cancağızım, izin ver hayatin tadını çıkarsınlar ahahahahahahDeprem olacak diye panik yaptım, koştum balkona. Oysaki hep böyleler 1 aydır susmuyorlar Cancağzım. Şu anda da sesleri geliyor.
O bile yokOlsa da kırmızı kart çeken var
Nasip CancağzımO bile yok
Aman cancağızım, hiç şikayetim yok zaten çok şükürNasip Cancağzım
Benimde yok aşkoOlan var olmayan var
Gel sarılalım aşkom sıcak sıcakBenimde yok aşko
Benimde yok sayabiliriz, adamı bir iftara koştur koştur geldiğinde, bir de izin gününde görüyorum.Benimde yok aşko
Gel sarılalım aşkom sıcak sıcak
Onu bulamayan da var cancağızım ama sen de gel,sana da sarılalımBenimde yok sayabiliriz, adamı bir iftara koştur koştur geldiğinde, bir de izin gününde görüyorum.
Yoğun mu çalışıyorBenimde yok sayabiliriz, adamı bir iftara koştur koştur geldiğinde, bir de izin gününde görüyorum.
Aynen bizim hiç yokOnu bulamayan da var cancağızım ama sen de gel,sana da sarılalım
Onu bulamayan da var cancağızım ama sen de gel,sana da sarılalım