- 22 Temmuz 2017
- 43.991
- 130.716
3 saat kalmış Cancağzım, bitti sayılır sabırHey maşallah, marifetli hatun iyiyim cancağızım, iftar bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saat kalmış Cancağzım, bitti sayılır sabırHey maşallah, marifetli hatun iyiyim cancağızım, iftar bekliyorum
Aynen öyle cancağızım, şükür bir şey kalmadı3 saat kalmış Cancağzım, bitti sayılır sabır
Allah kabul etsin CancağzımAynen öyle cancağızım, şükür bir şey kalmadı
Amin cancağızımAllah kabul etsin Cancağzım
22.00 olsun aşkomSaat kaç gibi aşko ?
Tamam aşkom22.00 olsun aşkom
Bende yasomAaaaa, çok üzüldüm
Görümcenin evi yok mu yahu, neden sende kaç gündürBende yasom
Çok teşekkür ederim canımNevreste tebrikler canım gerçekten çok güzel bir çorbaydı
Var yasocan da canakkaleden geldi burada ameliyat oldu. Kontrol için yine geldiGörümcenin evi yok mu yahu, neden sende kaç gündür
Ramazanda katlamalı sevap point diyorsun, kolay gelsin Frida’m.Var yasocan da canakkaleden geldi burada ameliyat oldu. Kontrol için yine geldi
Aynen yasocan kaptim gene sevapları sağdan soldan geliyo gene biseyler sağol yasobalıRamazanda katlamalı sevap point diyorsun, kolay gelsin Frida’m.
Allah kolaylık versin canım. Geçmiş olsunAynen yasocan kaptim gene sevapları sağdan soldan geliyo gene biseyler sağol yasobalı
Çok sağol canocum amin inşAllah kolaylık versin canım. Geçmiş olsun
Benim hazırTatlı listeniz hazır mı
Yok, yolla bana senin eskileri. Bende sana miyavları yollayayım.Tatlı listeniz hazır mı
Benimki de hazırBenim hazır
Kediler de sende kalsın listeyi de vereyim olsun bitsinYok, yolla bana senin eskileri. Bende sana miyavları yollayayım.