- 29 Nisan 2015
- 31.357
- 105.523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buldum ,güno çorbasıTarif bulamadım ama olsun.
Uydurmaca bir çorba yapıp adına güno çorbası desem kim ne diyebilir kiBen buldum ,güno çorbası
Yap,ben gelir tadarımUydurmaca bir çorba yapıp adına güno çorbası desem kim ne diyebilir ki
Cevap: Nevoş.
Sevgililer günü çorbası yapUydurmaca bir çorba yapıp adına güno çorbası desem kim ne diyebilir ki
Cevap: Nevoş.
Sevgililer günüyle ilgili her şeye karşıyım.Sevgililer günü çorbası yap
HediyeSevgililer günüyle ilgili her şeye karşıyım.
Hediye ona gelecekse bence yok demezHediye
Olmaz hiçbir şey istemiyorum dediHediye ona gelecekse bence yok demez
Bizim Margaret dedi bunu yani ,bence hesabını hackl3mis biri aşkoOlmaz hiçbir şey istemiyorum dedi
Bence pırlanta küpe siparişi vermiştirBizim Margaret dedi bunu yani ,bence hesabını hackl3mis biri aşko
Hiç şaşırmamBence pırlanta küpe siparişi vermiştir
İndirimli aldıysa, kârlı bir alışverişse olabilir. Ama benden beklemesin sjsjsjjsksjHediye
Yazıklağr olsun beee ben çok mu masraflıyım sanki, benim gibisini öpsün de başına koysun.Bizim Margaret dedi bunu yani ,bence hesabını hackl3mis biri aşko
Onu doğumda alabilir bakBence pırlanta küpe siparişi vermiştir
Şimdi başka bir şey alacak yaniOnu doğumda alabilir bak
Koysun tabii,kız tarafıyız bizYazıklağr olsun beee ben çok mu masraflıyım sanki, benim gibisini öpsün de başına koysun.
Bizim sevgililer günü kutlama adetimiz yok. Hiçbir şey almaz o bana.Şimdi başka bir şey alacak yani