Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Anasını sattığımın memleketi hiç mi güzel anılmaz bee...
Meşhur mu bilmem ama var olduklarını biliyorum.dmdndjd
Bugün öğretmenler odasında konuşuluyordu. Antep’te öyle biliniyormuş, ben de yeni öğrendim. Osmaniye dediğin minnoş bir ildir ne bileyim.

Bugün öğretmenler odasında konuşuluyordu. Antep’te öyle biliniyormuş, ben de yeni öğrendim. Osmaniye dediğin minnoş bir ildir ne bileyim.
Bi de öğretmenler konuşuyordu he onlar öyle diyorsa öyledir. Onlar gelsinler de bir de Osmaniye'lilerden Antep'i dinlesinler diyorum. Sjdkdjdhd

Bi de öğretmenler konuşuyordu he onlar öyle diyorsa öyledir. Onlar gelsinler de bir de Osmaniye'lilerden Antep'i dinlesinler diyorum. Sjdkdjdhd
Ne diyorlar Allahasen söyle nasılsa Antepli değilim rahat rahat gömebilirsin

Zor olmaz mı canım kolay mı karar vermek, o ani yasamak. Başkalarına öyle demekle de iyi yapmışsın bence çünkü gerçekten çok zor oluyor herkese tek tek açıkla sonra herkes kendi aklınca bir şey kursun yüzüne pat diye söylesin falan... benim kız da mikrosefali biliyorsun cevre hakkinda benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum.
Ben trizomi 18 olduğunu biliyordum yorumlarda konuşmuştuk ama sonraki sürecine dahil olamadım ne yazık ki.

Ne diyorlar Allahasen söyle nasılsa Antepli değilim rahat rahat gömebilirsin
Amcamın patronu Antep'li uffff amcam bezmiş amcam yılmış durumda.ajsjs
Sen değilsin ama Antep'li üyeler var o yüzden diyemem.
Kızım kocan Antep'li be ayıp be.sjdjdjd

Su içip içip WC gitmeye üşeniyorum, altıma işemeyeyim diye kıvranıyordum ki gittim

Kolay gelsin bacım.
Ani su içmek isteme sonrası ani sıkışmalar ben de de çok oluyor öyle üşengecim ki gece çocuklar kalkmasam kalkıp tuvalete gitmem. Rüyamda tuvalete gidiyorum kaç gündür. Bugün yarın yatağa işemem an meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…