- 24 Eylül 2018
- 97.313
- 292.710
En güzeliOndan kendim hallederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeliOndan kendim hallederim
Bi dakka ya sen benim kaşlarıma şekilsiz dedin.Ay ne güzel şekil verilir bunlara beeee
Bi dakka ya sen benim kaşlarıma şekilsiz dedin.
cok guzel oglum gozlerin masallahBenim kaşlar şöyle bir şey. Ay ben aslında şaşıyaam. gözlerime bakın yaaa ahahahahaha
Benimkinin orman haliBenim kaşlar şöyle bir şey. Ay ben aslında şaşıyaam. gözlerime bakın yaaa ahahahahaha
Sen benim elime düşecektin ki… O değil de Osmaniye’nin çete ve mafyaları meşhurmuş, ne diyorsun buna ahsjjajsElimden tutup da kuaföre götürenim yok. Ben asla gitmem
kaş olmus 50 liraElimden tutup da kuaföre götürenim yok. Ben asla gitmem
Sarı gözBenimkinin orman haliEki Görüntüle 3225909
Mecbur kalmayayım diye çok dua ettim ama böyle oldu yazımız. Allah affetsin artık ne diyimZamanla geçecek canım,mecburdun sonuçta, keyfi degildi ki .
Zaten her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz için kürtaja karar verdik, doğsaydı, yaşasaydı, yaşamasaydı, karnımda ölseydi… uzayıp gidiyor ihtimaller zinciri ama olan oldu bi kere. Cinsiyetini bile öğrenmiştim, bi bağ kurmuştum, odasına kadar düşünmüştüK eşimle. İkiz bebek arabası alacaktık, aynı o paraya kürtaj oldum. Allah bir daha yaşatmasın dilerim. 3.5 aylık da olsa evlat acısı çok zor.Tercih etmek çok zordu haklısın, ama öyle ya da böyle bunu yaşamak zorunda kalacaktın. Doğum sonrası yaşasaydın bu durumu, evdeki miniğine de hiç faydan olmayacaktı.
Rabbim gönlünü ferahlatsın kuzu.
Ben toparladım gibi, oruç böbreklerimi zorladı biraz. 2 gündür oruçlu olmadığım için iyiyim.
Çok zor günler geçirdim canım, çok çok çok kötüydü her şey. Yeni yeni düzeliyorum işte. Küçük bir ilçede yaşadığım için hiçbir hocaya soramadım dini boyutunu. Çünkü soran herkese kalbi durdum dedim. Trizomi 18 desem her sorana tek tek anlatmak gerekecekti, bin bir boş laf duyacaktım. Teselli adı altında salak salak şeyler söyleyeceklerdi… Bir de kamuda olunca sen insanları tanımasan da insanlar seni tanıyor. sadece diyanetin sorular kısmında kısaca “caiz değildir” açıklaması vardı ama dayanamayıp uzunca bir mesaj yazdım. Hiç aklıma gelmezdi arayacakları. Zaten her soruyu aramıyorlarmış ama adamcağız halimi anlayıp içime su serpmek için aramış Allah razı olsun.Neler yaşamışsın hiç haberim yok. Çok üzüldüm, hakkında her daim hayırlısı olsun. Bir hocanın seni arayıp seninle görüşmesi ne kadar değerli üstelik sana da iyi gelmiş...
Gel ben götüreyimElimden tutup da kuaföre götürenim yok. Ben asla gitmem
Zerre kaşlarına çok güzel şekil verilir vallahi, benimkiler biraz acayip değişik çıkıyor alınca çok güzel oluyor, senin ki daha da güzel duruyordurBenim kaşlar şöyle bir şey. Ay ben aslında şaşıyaam. gözlerime bakın yaaa ahahahahaha
Gözlerin güzelliğinden kaşlara odaklanamadım ki.Benimkinin orman haliEki Görüntüle 3225909
Benimkiler de şekilsiz ne var ki sjsjjsjsBi dakka ya sen benim kaşlarıma şekilsiz dedin.
Madem öyle o kadar yakındım kaşlarımdan, nideennn almadın aylardırSen benim elime düşecektin ki… O değil de Osmaniye’nin çete ve mafyaları meşhurmuş, ne diyorsun buna ahsjjajs
Amin kuzum ,sen çok direndin,hepimiz şahidiz.Mecbur kalmayayım diye çok dua ettim ama böyle oldu yazımız. Allah affetsin artık ne diyim
Zaten her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz için kürtaja karar verdik, doğsaydı, yaşasaydı, yaşamasaydı, karnımda ölseydi… uzayıp gidiyor ihtimaller zinciri ama olan oldu bi kere. Cinsiyetini bile öğrenmiştim, bi bağ kurmuştum, odasına kadar düşünmüştüK eşimle. İkiz bebek arabası alacaktık, aynı o paraya kürtaj oldum. Allah bir daha yaşatmasın dilerim. 3.5 aylık da olsa evlat acısı çok zor.
senin bebek tedavin ne durumda? Böbrekler hala uğraştırdığına göre daha başlamamışsındır diye düşündüm. madem zorluyor tutma oruç be yaso, Allah affeder.
Çok zor günler geçirdim canım, çok çok çok kötüydü her şey. Yeni yeni düzeliyorum işte. Küçük bir ilçede yaşadığım için hiçbir hocaya soramadım dini boyutunu. Çünkü soran herkese kalbi durdum dedim. Trizomi 18 desem her sorana tek tek anlatmak gerekecekti, bin bir boş laf duyacaktım. Teselli adı altında salak salak şeyler söyleyeceklerdi… Bir de kamuda olunca sen insanları tanımasan da insanlar seni tanıyor. sadece diyanetin sorular kısmında kısaca “caiz değildir” açıklaması vardı ama dayanamayıp uzunca bir mesaj yazdım. Hiç aklıma gelmezdi arayacakları. Zaten her soruyu aramıyorlarmış ama adamcağız halimi anlayıp içime su serpmek için aramış Allah razı olsun.
Uzaylıyım benSarı göz
Beni de alsana uzayaUzaylıyım ben
Anasını sattığımın memleketi hiç mi güzel anılmaz bee...Sen benim elime düşecektin ki… O değil de Osmaniye’nin çete ve mafyaları meşhurmuş, ne diyorsun buna ahsjjajs
Seninkilere cımbız değmiş yav. Bununkiler öyle mi? Sıfır km kaşMadem öyle o kadar yakındım kaşlarımdan, nideennn almadın aylardır
Benim bebek durumu yaz sonu inşallah, hem psikolojik hem de vücut sağlığımı eski haline getirmem lazım kuzu.Mecbur kalmayayım diye çok dua ettim ama böyle oldu yazımız. Allah affetsin artık ne diyim
Zaten her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz için kürtaja karar verdik, doğsaydı, yaşasaydı, yaşamasaydı, karnımda ölseydi… uzayıp gidiyor ihtimaller zinciri ama olan oldu bi kere. Cinsiyetini bile öğrenmiştim, bi bağ kurmuştum, odasına kadar düşünmüştüK eşimle. İkiz bebek arabası alacaktık, aynı o paraya kürtaj oldum. Allah bir daha yaşatmasın dilerim. 3.5 aylık da olsa evlat acısı çok zor.
senin bebek tedavin ne durumda? Böbrekler hala uğraştırdığına göre daha başlamamışsındır diye düşündüm. madem zorluyor tutma oruç be yaso, Allah affeder.
Çok zor günler geçirdim canım, çok çok çok kötüydü her şey. Yeni yeni düzeliyorum işte. Küçük bir ilçede yaşadığım için hiçbir hocaya soramadım dini boyutunu. Çünkü soran herkese kalbi durdum dedim. Trizomi 18 desem her sorana tek tek anlatmak gerekecekti, bin bir boş laf duyacaktım. Teselli adı altında salak salak şeyler söyleyeceklerdi… Bir de kamuda olunca sen insanları tanımasan da insanlar seni tanıyor. sadece diyanetin sorular kısmında kısaca “caiz değildir” açıklaması vardı ama dayanamayıp uzunca bir mesaj yazdım. Hiç aklıma gelmezdi arayacakları. Zaten her soruyu aramıyorlarmış ama adamcağız halimi anlayıp içime su serpmek için aramış Allah razı olsun.