- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Hayatta gitmemkaş olmus 50 lira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatta gitmemkaş olmus 50 lira
Teşekkür ederim bebeyim.Gözlerin güzelliğinden kaşlara odaklanamadım ki.
naparsin breTeşekkür ederim bebeyim.
Bugün öğretmenler odasında konuşuluyordu. Antep’te öyle biliniyormuş, ben de yeni öğrendim. Osmaniye dediğin minnoş bir ildir ne bileyim.Anasını sattığımın memleketi hiç mi güzel anılmaz bee...
Meşhur mu bilmem ama var olduklarını biliyorum.dmdndjd
Gel Cancağzım, buralar çogzellBeni de alsana uzaya
Deli dürtmüş gibi kıvranıyorum bacım, sen naparsın.naparsin bre
Bi de öğretmenler konuşuyordu he onlar öyle diyorsa öyledir. Onlar gelsinler de bir de Osmaniye'lilerden Antep'i dinlesinler diyorum. SjdkdjdhdBugün öğretmenler odasında konuşuluyordu. Antep’te öyle biliniyormuş, ben de yeni öğrendim. Osmaniye dediğin minnoş bir ildir ne bileyim.
Bayramdan bayrama sjdkdmdHayatta gitmem
Ne diyorlar Allahasen söyle nasılsa Antepli değilim rahat rahat gömebilirsinBi de öğretmenler konuşuyordu he onlar öyle diyorsa öyledir. Onlar gelsinler de bir de Osmaniye'lilerden Antep'i dinlesinler diyorum. Sjdkdjdhd
23 yıllık ömrümde 3 kez kuaföre gittim gelinin kız kardeşi olmaya,ne bayramı ne seyranı.dmdndndBayramdan bayrama sjdkdmd
Zor olmaz mı canım kolay mı karar vermek, o ani yasamak. Başkalarına öyle demekle de iyi yapmışsın bence çünkü gerçekten çok zor oluyor herkese tek tek açıkla sonra herkes kendi aklınca bir şey kursun yüzüne pat diye söylesin falan... benim kız da mikrosefali biliyorsun cevre hakkinda benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum.Çok zor günler geçirdim canım, çok çok çok kötüydü her şey. Yeni yeni düzeliyorum işte. Küçük bir ilçede yaşadığım için hiçbir hocaya soramadım dini boyutunu. Çünkü soran herkese kalbi durdum dedim. Trizomi 18 desem her sorana tek tek anlatmak gerekecekti, bin bir boş laf duyacaktım. Teselli adı altında salak salak şeyler söyleyeceklerdi… Bir de kamuda olunca sen insanları tanımasan da insanlar seni tanıyor. sadece diyanetin sorular kısmında kısaca “caiz değildir” açıklaması vardı ama dayanamayıp uzunca bir mesaj yazdım. Hiç aklıma gelmezdi arayacakları. Zaten her soruyu aramıyorlarmış ama adamcağız halimi anlayıp içime su serpmek için aramış Allah razı ololsun.
hayrolsun insallah bende bizimkiler uyuyana kadar uzaniyorim ..kalkip borek saracagim :)Deli dürtmüş gibi kıvranıyorum bacım, sen naparsın.
Ben de bekarken gitmiyordum, çünkü köydeydim köyde kuaför yok, e kendi başıma gezemiyordım da23 yıllık ömrümde 3 kez kuaföre gittim gelinin kız kardeşi olmaya,ne bayramı ne seyranı.dmdndnd
Amcamın patronu Antep'li uffff amcam bezmiş amcam yılmış durumda.ajsjsNe diyorlar Allahasen söyle nasılsa Antepli değilim rahat rahat gömebilirsin
Geliyorum cancağızımGel Cancağzım, buralar çogzell
Aman nolcak be ahahahahaAmcamın patronu Antep'li uffff amcam bezmiş amcam yılmış durumda.ajsjs
Sen değilsin ama Antep'li üyeler var o yüzden diyemem.
Kızım kocan Antep'li be ayıp be.sjdjdjd
Su içip içip WC gitmeye üşeniyorum, altıma işemeyeyim diye kıvranıyordum ki gittimhayrolsun insallah bende bizimkiler uyuyana kadar uzaniyorim ..kalkip borek saracagim :)
Ani su içmek isteme sonrası ani sıkışmalar ben de de çok oluyor öyle üşengecim ki gece çocuklar kalkmasam kalkıp tuvalete gitmem. Rüyamda tuvalete gidiyorum kaç gündür. Bugün yarın yatağa işemem an meselesiSu içip içip WC gitmeye üşeniyorum, altıma işemeyeyim diye kıvranıyordum ki gittim
Kolay gelsin bacım.
iyi hadi sukurSu içip içip WC gitmeye üşeniyorum, altıma işemeyeyim diye kıvranıyordum ki gittim
Kolay gelsin bacım.