Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım,sen nasılsın?

Kuzu, nasıl oldun?
Daha iyiyim kızlar. Biliyorsunuz ki kürtaj konusunda dini boyutta artık kendimi öldürecek kadar vicdan azabı duyuyordum, diyanete soru yazmıştım, oradan bir hoca Halime acıyıp beni aradı. Allah razı olsun ondan, içimi rahatlattı. Psikologdan destek alıyorum hala tabii ki ama hocayla da görüşmem omuzlarındaki yükü azalttı gerçekten. Kızımın yarası asla geçmeyecek, aldırmasaydık ne olurdu ne yaşardık ihtimali hep içimde ukte kalacak, kürtaj pişmanlığı baki kalacak ama hayata devam etmeye çalışıyorum İşte. Sizler nasılsınız görüşmeyeli?

Zamanla geçecek canım,mecburdun sonuçta, keyfi degildi ki .

Pes etmemek lazım

Tercih etmek çok zordu haklısın, ama öyle ya da böyle bunu yaşamak zorunda kalacaktın. Doğum sonrası yaşasaydın bu durumu, evdeki miniğine de hiç faydan olmayacaktı.
Rabbim gönlünü ferahlatsın kuzu.

Ben toparladım gibi, oruç böbreklerimi zorladı biraz. 2 gündür oruçlu olmadığım için iyiyim.

Neler yaşamışsın hiç haberim yok. Çok üzüldüm, hakkında her daim hayırlısı olsun. Bir hocanın seni arayıp seninle görüşmesi ne kadar değerli üstelik sana da iyi gelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…