Lazerliyim de oralarımda değil sjsjsj. Kaşlarım küsmüş galiba öyle diyorlar. Çıkmıyor bildiğin. Bıyığım da yok.Lazerli misin?
İyiyim canım,sen nasılsın?
Daha iyiyim kızlar. Biliyorsunuz ki kürtaj konusunda dini boyutta artık kendimi öldürecek kadar vicdan azabı duyuyordum, diyanete soru yazmıştım, oradan bir hoca Halime acıyıp beni aradı. Allah razı olsun ondan, içimi rahatlattı. Psikologdan destek alıyorum hala tabii ki ama hocayla da görüşmem omuzlarındaki yükü azalttı gerçekten. Kızımın yarası asla geçmeyecek, aldırmasaydık ne olurdu ne yaşardık ihtimali hep içimde ukte kalacak, kürtaj pişmanlığı baki kalacak ama hayata devam etmeye çalışıyorum İşte. Sizler nasılsınız görüşmeyeli?Kuzu, nasıl oldun?
Benimkiler de küsse keşkeLazerliyim de oralarımda değil sjsjsj. Kaşlarım küsmüş galiba öyle diyorlar. Çıkmıyor bildiğin. Bıyığım da yok.
Oha nası küstürdün anlatsana.Lazerliyim de oralarımda değil sjsjsj. Kaşlarım küsmüş galiba öyle diyorlar. Çıkmıyor bildiğin. Bıyığım da yok.
Zamanla geçecek canım,mecburdun sonuçta, keyfi degildi ki .Daha iyiyim kızlar. Biliyorsunuz ki kürtaj konusunda dini boyutta artık kendimi öldürecek kadar vicdan azabı duyuyordum, diyanete soru yazmıştım, oradan bir hoca Halime acıyıp beni aradı. Allah razı olsun ondan, içimi rahatlattı. Psikologdan destek alıyorum hala tabii ki ama hocayla da görüşmem omuzlarındaki yükü azalttı gerçekten. Kızımın yarası asla geçmeyecek, aldırmasaydık ne olurdu ne yaşardık ihtimali hep içimde ukte kalacak, kürtaj pişmanlığı baki kalacak ama hayata devam etmeye çalışıyorum İşte. Sizler nasılsınız görüşmeyeli?
Bize yaşlı diyorNe diyor bu ya
Pes etmemek lazımYa ayy evetgerçekten ben de seviyorum her şeye rağmen çabalayanları kiminin babası kiminin abisi okutmamış, imkan bulamayan milyonlarca kadın var, beni de babam okutmadı, bizim köyde şu an ortaokul bitiren kızları okutmuyorlar hâlâ, ben de teşvik ediyorum açık liseye yazdırdım bu sayede 15,16 yaşındalar, daha hevesli oluyorlar evlendikten sonra hevesi kalmadı kimsenin uğraşamayız diyorlar
Onların küsesi varmış, bahane aramışlar. Özel bir şey yapmadım jajajjssj kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum ama imkansız.Oha nası küstürdün anlatsana.
Benim kaşlarımda öyleLazerliyim de oralarımda değil sjsjsj. Kaşlarım küsmüş galiba öyle diyorlar. Çıkmıyor bildiğin. Bıyığım da yok.
Benimkiler de kalınOnların küsesi varmış, bahane aramışlar. Özel bir şey yapmadım jajajjssj kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum ama imkansız.
Benimkilerden vereyim miOnların küsesi varmış, bahane aramışlar. Özel bir şey yapmadım jajajjssj kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum ama imkansız.
Saçma sapan alınca küsüyollaOha nası küstürdün anlatsana.
Tercih etmek çok zordu haklısın, ama öyle ya da böyle bunu yaşamak zorunda kalacaktın. Doğum sonrası yaşasaydın bu durumu, evdeki miniğine de hiç faydan olmayacaktı.Daha iyiyim kızlar. Biliyorsunuz ki kürtaj konusunda dini boyutta artık kendimi öldürecek kadar vicdan azabı duyuyordum, diyanete soru yazmıştım, oradan bir hoca Halime acıyıp beni aradı. Allah razı olsun ondan, içimi rahatlattı. Psikologdan destek alıyorum hala tabii ki ama hocayla da görüşmem omuzlarındaki yükü azalttı gerçekten. Kızımın yarası asla geçmeyecek, aldırmasaydık ne olurdu ne yaşardık ihtimali hep içimde ukte kalacak, kürtaj pişmanlığı baki kalacak ama hayata devam etmeye çalışıyorum İşte. Sizler nasılsınız görüşmeyeli?
Neler yaşamışsın hiç haberim yok. Çok üzüldüm, hakkında her daim hayırlısı olsun. Bir hocanın seni arayıp seninle görüşmesi ne kadar değerli üstelik sana da iyi gelmiş...Daha iyiyim kızlar. Biliyorsunuz ki kürtaj konusunda dini boyutta artık kendimi öldürecek kadar vicdan azabı duyuyordum, diyanete soru yazmıştım, oradan bir hoca Halime acıyıp beni aradı. Allah razı olsun ondan, içimi rahatlattı. Psikologdan destek alıyorum hala tabii ki ama hocayla da görüşmem omuzlarındaki yükü azalttı gerçekten. Kızımın yarası asla geçmeyecek, aldırmasaydık ne olurdu ne yaşardık ihtimali hep içimde ukte kalacak, kürtaj pişmanlığı baki kalacak ama hayata devam etmeye çalışıyorum İşte. Sizler nasılsınız görüşmeyeli?
He o zaman benimkiler hiçbir zaman küsmeyecekler.Saçma sapan alınca küsüyolla
Benimkilerin kalınlığı iyi güzel şekil alıyor en azından hsjdjd ama çabuk çıkıyorBenimkiler de kalınçok değil ama daha ince olabilirlerdi
Oşşttt deseydin elticim