- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
https://giphy.com/xT8qAY7e9If38xkrIYÇünkü bitli ve kıvırcık saçlarımı taradığım tarakla yapmıştım
Ben böyle dans etmiyorm yanlıs anlamayın
Yaaa ahahahahah, gaz yagi iyi diyollaaaNeyseki saçları boyattımda bit mit kalmadı
Çamaşır sodasıda olurYaaa ahahahahah, gaz yagi iyi diyollaaa
Ahahahaha olur aşkom,daha kesin çözümÇamaşır sodasıda olur
Annem anlatıyor bazen, küçükken bitlenmişler anneannem gaz yağıyla yıkamıs saçlarını, anam diyor kokusu geçmiyordu bi deYaaa ahahahahah, gaz yagi iyi diyollaaa
Bit diye diye bitlendikKaşıntı tuttu beni
Kokusu çok yoğun evet,hele saça işlerseAnnem anlatıyor bazen, küçükken bitlenmişler anneannem gaz yağıyla yıkamıs saçlarını, anam diyor kokusu geçmiyordu bi de
Hayır benim saçlar da uzun,sık,kıvırcıkBit diye diye bitlendik
YeesBence de Nevoş
Zerre sen 99lu musun
Küçüksün daha
+1İkinci zengo yok mu arttiran
Ahh o lağnet bitler zamanında benim kıskıvırcık saçlarımda az fink atmadılar.Hayır benim saçlar da uzun,sık,kıvırcık
Sen sanki çok büyüksünKüçüksün daha
ABV o bitlerinAhh o lağnet bitler zamanında benim kıskıvırcık saçlarımda az fink atmadılar.
Kıvırcık saç çok seviyorum ben, annem ve kız kardeşimin saçları kıvırcık. Annemin gençlik fotoğrafları var ay saçı belinde, Türk filminden fırlamış gibi benim kıvırcık olmadı maalesefAhh o lağnet bitler zamanında benim kıskıvırcık saçlarımda az fink atmadılar.
Jaskkdld evet ama ben 25 oldum sen daha 23sünSen sanki çok büyüksün98li değil misin kızım?