Bizim az kalmıştıBende susuzluğa dayanamıyorumTam yarım saat ,dün başım çok döndü, vücut susuz kalınca tabii,acıkma susama sıkıntım yok Allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim az kalmıştıBende susuzluğa dayanamıyorumTam yarım saat ,dün başım çok döndü, vücut susuz kalınca tabii,acıkma susama sıkıntım yok Allahtan
Allah kabul etsin aşkomBizim az kalmıştıBende susuzluğa dayanamıyorum
Allah razı olsunAllah kabul etsin aşkom
AminAllah razı olsun
Hepimizin inşallah
Ya çen çorba mı yapıyonnnnNevreste dur biraz da ben şımartayım seni
Ellerine sağlık çorban çok güzel görünüyordu. Zaten birinci olacağın da kabak gibi ortadaydı,tebrik ederimTarifini aldım ben de yapacağım eğer görüntüsü güzel olursa sana da foti atarım.
Bir küçük 31 Mart vakasıCuma benim kızların doğum günü 18 oluyorlar
Eveeet mercibek ve yayala çorbası yapmayı biliyom. Bu çorbayı çok seviyorum ama daha önce hiç yapmadım ama yapmak istiyorum.Ya çen çorba mı yapıyonnnn
Sen 1050 gr bebeylen ne ekşını ariyon margırıt gadin hemsorellasiÇok sıkıcısınızzzzzzz
Neden kızÇok sıkıcısınızzzzzzz
Çok teşekkür ederim canım benimNevreste dur biraz da ben şımartayım seni
Ellerine sağlık çorban çok güzel görünüyordu. Zaten birinci olacağın da kabak gibi ortadaydı,tebrik ederimTarifini aldım ben de yapacağım eğer görüntüsü güzel olursa sana da foti atarım.
Aynen öyleBir küçük 31 Mart vakası
Nasılsın ?Efendim
O meşhur girişini yapsana aradaÇok sıkıcısınızzzzzzz
Hadi elpisemi yorumla kumaşında ufak detayları var ama belli olmuyor.Çok sıkıcısınızzzzzzz
Yooo sunum değil sunum demeee. Kaseye koyup foti atcam sadece.Çok teşekkür ederim canım benim
Yap sunumunu bekliyorum
Renk kalp ben zeromHadi elpisemi yorumla kumaşında ufak detayları var ama belli olmuyor.