- 28 Haziran 2011
- 59.455
- 149.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek bildirim ile çok iyi oy kullanıldı değil mi
Evet nevos insanlar çorba seviyormuş, ben bu kadar düşük oy beklemiyordum. İnsanlar ne olduğunu bilmedigi için vermiyor galiba mercimek yazsam veririlirdiTek bildirim ile çok iyi oy kullanıldı değil mi
Aynen mercimek olduğunu bilseler birinci bile olurduEvet nevos insanlar çorba seviyormuş, ben bu kadar düşük oy beklemiyordum. İnsanlar ne olduğunu bilmedigi için vermiyor galiba mercimek yazsam veririlirdi
Ama o zamanda yasak olurduAynen mercimek olduğunu bilseler birinci bile olurdu
Halbuki dümdüz mercimek nevos yaa hiçbir farkı yok niye böyle isim koymuşlar enteresanAynen mercimek olduğunu bilseler birinci bile olurdu
Enteresan olsun diyeHalbuki dümdüz mercimek nevos yaa hiçbir farkı yok niye böyle isim koymuşlar enteresan
Yarın akşam canımanket ne zaman bitiyor?
Çok güzel çorbalar vardı evet,ama Mercimek bile dense senin corban her koşulda birinci olurdu ,sonuna kadar hak ediyorsun aşkom,bu kadar mütevazi olmaAynen mercimek olduğunu bilseler birinci bile olurdu
Çok teşekkür ederim aşkomÇok güzel çorbalar vardı evet,ama Mercimek bile dense senin corban her koşulda birinci olurdu ,sonuna kadar hak ediyorsun aşkom,bu kadar mütevazi olma
çorbanın her türlüsünü severim tadı çok kötü olmadıkça. ama her zaman köfteli, tavuklu, etli terbiyeli çorbalar göz dolduruyor bu bir gerçekÇok güzel çorbalar vardı evet,ama Mercimek bile dense senin corban her koşulda birinci olurdu ,sonuna kadar hak ediyorsun aşkom,bu kadar mütevazi olma
Rica ederim aşkom evdeyim hep ,arada geliyorum etiket varsa bakıyorum :)Çok teşekkür ederim aşkom
Sen nerelerdesin
O tarz çorbalar daha çok aldı sankiçorbanın her türlüsünü severim tadı çok kötü olmadıkça. ama her zaman köfteli, tavuklu, etli terbiyeli çorbalar göz dolduruyor bu bir gerçek
Rica ederim aşkom evdeyim hep ,arada geliyorum etiket varsa bakıyorum :)
Aynen öyle canım, tok olsam da yerim ,öyle güzellerçorbanın her türlüsünü severim tadı çok kötü olmadıkça. ama her zaman köfteli, tavuklu, etli terbiyeli çorbalar göz dolduruyor bu bir gerçek
evet her zaman öyle oluyor. etçil milletiz napalımO tarz çorbalar daha çok aldı sanki
Tam yarım saat ,dün başım çok döndü, vücut susuz kalınca tabii,acıkma susama sıkıntım yok Allahtan
İftar yaklaştı
Çok oldu nevosbaliEnteresan olsun diye