Çorba yaptık bir daha ne zaman yaparız bilmemTatlı da olur ama çorba seviyorum diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorba yaptık bir daha ne zaman yaparız bilmemTatlı da olur ama çorba seviyorum diye
Şampiyon belli diyorsunSorman hata elticim
Kıbrıs tatlısı.Şerbetli tatlılarda ne yapmıştın, unuttum
Ben anlamam çorba yapmam dedin tatlı yaparsınAyy tatlı yapmayacağım yazmıştım çorba yazmışım
İlişkimizi gözden geçirelim cano beybisiEe iş başka, arkadaşlık başka
Yok yok kesinİnşallah kategori gerçekten şerbetli tatlıdır da 1 Nisan şakasıyla karşılaşmayız.
Olmasın, baklava baklavadır haksızlık olur elticim.Hazır baklava yufkası dahil olsun mu ne dersiniz
Ohaaaaa ben onu unutmuşumİnşallah kategori gerçekten şerbetli tatlıdır da 1 Nisan şakasıyla karşılaşmayız.
Tamamdır elticimOlmasın, baklava baklavadır haksızlık olur elticim.
Ben eski Nevoş değilim merak etmeyinOhaaaaa ben onu unutmuşum
Kıbrıs tatlısı.
Yoooo aynı nevosbalıBen eski Nevoş değilim merak etmeyin
Listeyi bana veriyo askimsuCano yine liste hazırlamıyorsun inşallah fasulyesin kendine gel. C A N O
İnşallah Nevoşum, sen istersin de yapmaz mıyım, yeter ki senin yüzün gülsünBen anlamam çorba yapmam dedin tatlı yaparsın
Diyeyim mi?Şampiyon belli diyorsun
Sizinle bir şey konuşabilir miyiz örtmen beybisi ,aklima takilsn noktalar mevcutCano yine liste hazırlamıyorsun inşallah fasulyesin kendine gel. C A N O
Allah razı olsun canım benimİnşallah Nevoşum, sen istersin de yapmaz mıyım, yeter ki senin yüzün gülsün