- 1 Aralık 2021
- 12.094
- 40.656
- 34
Ben çorba yarışına katılacaktım bir daha ki sefere artık@Dahliadivin şerbetli tatlı yarışması yapıyoruz var mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çorba yarışına katılacaktım bir daha ki sefere artık@Dahliadivin şerbetli tatlı yarışması yapıyoruz var mısın
Ah canooo üzümlü kekimTabi yazıyor
Yaz canım yazz. Fasulyeyiz sonuçta. Yoksa benden fikir çıkmazdıAhh canommm kendini yalnız hissetme diye nevosa da yaziyom
Tatlı istemez misinBen çorba yarışına katılacaktım bir daha ki sefere artık
KK çorbamı beğenmedi, yapmayacağım Onlara çorbadeynepnaz şerbetli tatlı yarışması yapıyoruz var mısın
Tmm o zaman ben fasilleyimNeden olmasın
Elini öpelim aplaAblanız ( Margaret Hale ) son şerbetli tatlı yarışmasında birinci olmuştu. Sormak istediğiniz bir şey varsa her zaman. DEDİ KEKİ ÇÖKERTEN GADIN.
Hain kadın düşmanı canoYaz canım yazz. Fasulyeyiz sonuçta. Yoksa benden fikir çıkmazdı
Tamam tatlı yapKK çorbamı beğenmedi, yapmayacağım Onlara çorba
Aynen öyleTmm o zaman ben fasilleyim
Şapka çıkartıyoruz sana zatenAblanız ( Margaret Hale ) son şerbetli tatlı yarışmasında birinci olmuştu. Sormak istediğiniz bir şey varsa her zaman. DEDİ KEKİ ÇÖKERTEN GADIN.
Tatlı da olurTatlı istemez misin
Ee iş başka, arkadaşlık başkaHain kadın düşmanı cano
Sıra sanada gelecek bekle joyzda vardı ama o şimdi dinlenmede ona yazmamAblanız ( Margaret Hale ) son şerbetli tatlı yarışmasında birinci olmuştu. Sormak istediğiniz bir şey varsa her zaman. DEDİ KEKİ ÇÖKERTEN GADIN.
Tamam 1 Nisan da konuyu açacağım o zaman bekliyorumTatlı da olur
Tatlı da olur ama çorba seviyorum diye internet çekmiyordu iki kere gitmişTatlı istemez misin
Ayy tatlı yapmayacağım yazmıştım çorba yazmışımTamam tatlı yap
Sorman hata elticimyasminsay şerbetli tatlı yarışması yapıyoruz var mısın
Şerbetli tatlılarda ne yapmıştın, unuttumAblanız ( Margaret Hale ) son şerbetli tatlı yarışmasında birinci olmuştu. Sormak istediğiniz bir şey varsa her zaman. DEDİ KEKİ ÇÖKERTEN GADIN.